- Konuyu Başlatan
İyi günler,Megane 1 için de aparat yapıyorum. cherno359@hotmail.com a yazarsanız PDF formatlı montaj kılavuzunu gönderirim ,incelersiniz.Selamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhabalar yeni üye oldum benim derdim 2010 model sandero stepway için dreksiyon kumandası lazım nereden temin edebilirim bilen varsa lütfen.2012 modellerde standart geliyor artık aynısı
Merhabalar yeni üye oldum benim derdim 2010 model sandero stepway için dreksiyon kumandası lazım nereden temin edebilirim bilen varsa lütfen.2012 modellerde standart geliyor artık aynısı
Dacia 2011 stepway için bahsettiğiniz proje kolega tarafından yapılan aparatla uygulanmıştır.
direksiyon etrafında bulunan kaplamalar biraz pahalı. uygun şekilde kesebilirsin. Kola gelince araba parçalayan yerlere git. sembol kumanda kolu iste.Kolega ile iletişime geçtim fakat henüz bir cevap yoo benim amacım aracımda olmayan direksiyon kumanda kolunu bulup takmak yeni
selamlar bende yeni renault aldım 2000 scenic ve aldığım teyb pioneer deh-4450bt uyumlumu acaba ..?şimdiden teşekkürler
Kolega ile iletişime geçtim fakat henüz bir cevap yoo benim amacım aracımda olmayan direksiyon kumanda kolunu bulup takmak yeni
Arkadaşlar elimde direksiyon kolunu tam fonksiyon aktif eden STALK ADAPTÖR var.
yurtdışından geldi ancak benim megane aracıma uymadı daha doğrusu aracımın orjınal teybi üzerinde ekran yok ekran arabanın konsolunda. Ekran göstergesi teyp üzerinde olmalı imiş...!
pıoneer marka teybi olup ekranlı orjinal teyplerini değiştirenler 2000-2005 model arası Kangoo : Megane : Scenic : Laguna : Modus : Traffic model aracı olanlar bu araçlara uyumlu adaptör var satın almak isteyen olursa sahibinden.com ilan numarası 90037033 fiyat 110 TL dir kullanılmamıştır.
Yada TIKLAYIN: RENAULT MARKA ARAÇLARIN DİREKSİYON KOLUNU AKTİF EDEN KABLO - Kablo & Aksesuar ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 90037033