Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

İyi günler,double olarak PIONEER AVH-4450BT , normal cihaz olarak ise Pioneer DEH-7300BT,DEH-2300UB,MVH-1400UB ,Sony olarak ise CDX-GT35U modelini tavsiye edebilirim.Selamlar.
merhabalar. forumda yeniyim, bende bu direksiyondan kumanda olayında sıkıntı çekiyorum. 97 renoult safrane aracım var benden önceki sahibi orjinal teyibini sökmüs markası belli olmayan bir mp3 calar takmıs haliyle direksiyondan kumanda devre dısı, şimdi ise ben yeni bir teyp almak istiyorum double ekranlı bir teyp, pioner veya sony markalarda bu aparatı kullanabileceğim bir model tavsiye edermisiniz. saygılarımla.

Arkadaşlar,ben cd çalar satıcısı değilim.Eğer bu işi ticari bir amaç olarak yaptığım düşünülüyor ise moderatör arkadaş konuyu kilitleyebilir ve konu ile ilgili yazılmış olan tüm mesajları silebilir.Ticaret yapıyor olsaydım kimseye cd çalar modeli tavsiyesinde bulunmaz;aparat yaptırmayı düşünen kişilere aparat ile birlikte benden cd çalar almanız gerekir gibi bir koşul ortaya sürerdim.Teşekkürler.
RFC Reklam-Pazarlama Modu konuyu takip ediyormu... :cool:

kolega35, ticari bir durum varsa diye uyarı, işlem hacmi maşallahlık oldu da... yani gerisi yönetimle aranızdaki mevzular olur... güzelliğe güzellik hesabı... sonuçta herkes faydalansın yani.. bunda gerilcek bişi yok...sonuçta RFC de ticari kurum değil, sosyal paylaşım, bilgi,yardım sitesi...:eyv
Üst yönetimin masrafları karşıladığı, üyelerin faydalandığı sosyal bir site... ok... ;)

Son düzenleme:
kolega35, ticari bir durum varsa diye uyarı, işlem hacmi maşallahlık oldu da... yani gerisi yönetimle aranızdaki mevzular olur... güzelliğe güzellik hesabı... sonuçta herkes faydalansın yani.. bunda gerilcek bişi yok...sonuçta RFC de ticari kurum değil, sosyal paylaşım, bilgi,yardım sitesi...:eyv
Üst yönetimin masrafları karşıladığı, üyelerin faydalandığı sosyal bir site... ok... ;)

Bilal Abi, ufak bir yanlış anlaşılma olsa gerek.
Engin Abiyi yakınen tanıyorum. Devamlı olarak telefonla görüşüyoruz. Sağolsun, her türlü elektronik sorunumuza hiç bir karşılık beklemeden yardımcı oluyor. Ticaretle alakası olan bir kişi değil. Tek amacı yardımcı olmak. Herhangi bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Çok kaliteli çok seviyeli, ve sorunun çözülmesi için gereken her şeyi yapan bir kişidir. Kendisi benim için özeldir.

:eyv

Son düzenleme:
farklı bir cihaza, direksiyon kumanda kolunu monte etmek isteyen herkese öneriyorum.

Solenzam, kötü bişi demedim... sadece genel durum tespiti, paylaşımlı faydalanma olsun, ona da siteye de... maddi manevi reklami mevzular olarak... no stress yani... :cool::eyv

Merhaba, 2005 model Megane II aracımda pioneer marka deh-1400ub model teyp var, aparatınız bu teyp için uygunsa bende almak isterim. Msn den ekledim sizi, teşekkürler...

kolega35, ticari bir durum varsa diye uyarı, işlem hacmi maşallahlık oldu da... yani gerisi yönetimle aranıı zdaki mevzular olur... güzelliğe güzellik hesabı... sonuçta herkes faydalansın yani.. bunda gerilcek bişi yok...sonuçta RFC de ticari kurum değil, sosyal paylaşım, bilgi,yardım sitesi...:eyv

arkadaşımız piyasada birilerinin 150 tlye sattığı aparatı yanlış okumadıysam 30 tl gibi bir fiyata isteyene gönderebileceğini belirtmiş. bunun satışla pazarlamayla ne ilgisi var anlayamadım. bence forumda olması gereken bu. ha diğer taraftan bu forumu sürdürmenin bir maliyeti varsa ki vardır, bunu üye arkadaşlara uygun bir şekilde anlatıp gerekli desteği sağlarız. faydalı paylaşımları köreltmeye gerek yok. saygılar.

Geri