Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

İyi akşamlar,aparat elimde hazırda yok ama ihtiyacınız olduğu zaman belirtirsiniz,sizin için bir tane yaparım.Selamlar.
Merhabalar bu hafta kısmet olursa clio 2 araç alacağım. Daha önceden de sahip olduğum bir araçtı ve kaset çalarla idare etmek zordu rast gele bulduğum bu sayfada çözümünü görmek sevindirici.. Alacağım teyibide danıştıktan sonra bende edinmek istiyorum ürünü son mesaj 3 hafta önce atılmış ürün elinizde hala mevcutmudur acaba?

Abi iyi akşamlar. Aynı sıkıntıyı bende çekiyorum.
Belki bıktın bu sorudan ama son bi kez: JVC için böyle birşey yapmamıy hiç mi mümkün değil???...

Kolay gelsin, hayırlı akşamlar...

İyi akşamlar,malesef JVC nin kontrol değerlerini bilmiyorum.Sizin ancak fabrikasyon aparat almanız gerekir.Selamlar.
Abi iyi akşamlar. Aynı sıkıntıyı bende çekiyorum.
Belki bıktın bu sorudan ama son bi kez: JVC için böyle birşey yapmamıy hiç mi mümkün değil???...

Kolay gelsin, hayırlı akşamlar...

Tayfun Bey iyi akşamlar dilerim.Sizin alıntı yapmış olduğunuz yerde aparatı "isteğiniz halinde "yapabileceğimi ,bunun için de mail adresime bildirimde bulunmanızı rica etmiştim.Sanırım iletişimimizde bir kopukluk oldu.Tekrar belirteyim; cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız hemen yarın aparatınızı yapar ve gönderirim. Gerekli olursa cep numaram 5543022574 tür.Veya siz cep numaranızı belirtin,ben sizi arayım.Selamlar.[
ben uzun bır zaman once maıl atmıstım ama gerı donus olmadı maıl e

Tayfun Bey iyi akşamlar dilerim.Sizin alıntı yapmış olduğunuz yerde aparatı "isteğiniz halinde "yapabileceğimi ,bunun için de mail adresime bildirimde bulunmanızı rica etmiştim.Sanırım iletişimimizde bir kopukluk oldu.Tekrar belirteyim; cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız hemen yarın aparatınızı yapar ve gönderirim. Gerekli olursa cep numaram 5543022574 tür.Veya siz cep numaranızı belirtin,ben sizi arayım.Selamlar.[

evet verdıgınız maıl adresıne maıl yolladım ama belkıde ulasmadı tekrar maıl atayım gorusmek uzere

Tayfun bey,mailime biraz önce baktım sizden herhangibir gelen mail yok.Rica etsem 5543022574 numarall
ı cebime çağrı atın,sizi arıyayım.Selamlar.
evet verdıgınız maıl adresıne maıl yolladım ama belkıde ulasmadı tekrar maıl atayım gorusmek uzere

Sn. Kolega35 aracı alıp dün itibarı ile izmir'e getirdim. Üzerinde pioneer teybi vardı fakat söküp orijinalini taktirdim. Teybin üzerinde serisi yazmıyor ihtiyacınız olan bilgilere başka ulaşma yolu varmıdır acaba?

Renault yetkili servisini arayarak motor şase nosunu bildirmelisiniz.Onlarda kodlar kayıtlıdır.Selamlar.
Sn. Kolega35 aracı alıp dün itibarı ile izmir'e getirdim. Üzerinde pioneer teybi vardı fakat söküp orijinalini taktirdim. Teybin üzerinde serisi yazmıyor ihtiyacınız olan bilgilere başka ulaşma yolu varmıdır acaba?

Soruyu anlaşılır soramadım sanırım. Orjinal teybini hallettim sorunsuz çalışıyor. Ben aldığımda pioneer teyp vardı üzerinde ancak koldan kontroller çalışmıyordu. Teybin üzerinde serisi falanda yazmıyor yani sizdeki aparatın işe yarayıp yaramayacağını anlamamızın başka bir yolu var mı? Teybin resimlerini eklesem arka girişlerini ve ön tarafı anlama şansınız var mı yoksa illa serisini mi bilmek gerekiyor?

Geri