Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Şimdi ne sorduğunuzu tam olarak anladım.Eklemiş olduğum resimde w-r girişini gösterdim.Eğer sizin cihazın arka tarafında da bu şeklide bir giriş varsa ve üzerinde W-R yazıyor ise cihazınız uygundur.Bu arada Pioneer'lerde model numarası ön panel üzerinde de yazar.Oraya da bakabilirsiniz.Cevabınızı bekleyeceğim.Selamlar.
j20uw.jpg

j20x9.jpg

Cevabınız için teşekkür ederim ilk fırsatta bagajdaki teybi kontrol edip sizi bilgilendireceğim. Bir sorum daha olacak size zahmet olmazsa. Aracın üzerinde gelen pioneer teyp biraz eski nesile benziyor. Size danışarak ilerde usb girişi olan başka bir model aldığımda aynı aparatla kullanabilir miyim? Yoksa hazırladığınız aparat sadece ürüne özel mi oluyor?

İyi günler,aparat W-R girişine sahip tüm Pioneer'lerde kullanılabiliyor.Selamlar.

Cevabınız için teşekkür ederim ilk fırsatta bagajdaki teybi kontrol edip sizi bilgilendireceğim. Bir sorum daha olacak size zahmet olmazsa. Aracın üzerinde gelen pioneer teyp biraz eski nesile benziyor. Size danışarak ilerde usb girişi olan başka bir model aldığımda aynı aparatla kullanabilir miyim? Yoksa hazırladığınız aparat sadece ürüne özel mi oluyor?

Arkadaş adına ben cevap vereyim.

Hazırladığı modül markaya özel. Yani pioneer modül sadece pioneer cihazlarda çalışır. Cihazın arkasında W/R girişi olsun yeterli. Geriye kalan özellikleri istediğin gibi seçip alabilirsin.

Arkadaşlar cevaplariniz için çok teşekkür ederim. Malesef bendeki teyipte w/r girişi bulunmuyor önce bir teyp edinmem gerekecek..

arkadaşlar hepinize selamlar...Ben Bartından yazıyorum.Engin bey kardeşimden laguna aracım için ben de aparat sipariş ettim..Öncelikle şunu belirtmeliyim ki gönderdiği aparat sorunsuz bir şekilde çalışıyor.Bu kadarını beklemiyordum doğrusu.Kumanda üzerindeki tüm fonksiyonlar çalışıyor...Ama asıl belirtmek istediğim şey şu: Engin bey gerçekten çok dürüst bir insan ve işini çok güzel bir şekilde yapıyor..Aparatı sipariş ettiğim zaman kendisine parayı nasıl göndereyim diye sordum.Aldığım cevap aynen şu şekilde oldu:" hocam siz aparatı alın,taktırın,sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayınca parayı gönderirsiniz"...şimdi soruyorum size...Bu nasıl bir dürüstlük böyle...Kendisine çok çok teşekkürler ediyor ve iyi çalışmalar diliyorum.Allah kendisinden razı olsun.Almayı düşünen arkadaşlar kesinlikle tereddüt etmesinler ve hemen siparişini versinler...Hepinize hayırlı günler...

İyi günler,aparat W-R girişine sahip tüm Pioneer'lerde kullanılabiliyor.Selamlar.

Engin Bey yine rahatsız ediyorum. Eski teybimi sattım yerine yenisini almak istiyorum. Bu teyplerden hangisini önerirsiniz acaba ve sizdeki aparata uyumlumu hepsi?

VATAN COMPUTER - PIONEER - MVH-1400 USB, Aux-in, 2xRCA ve iPod/iPhone Kontrol, FM, MP3/WMA/WAV,Kırmızı Tuş - Oto Ses Sistemleri

VATAN COMPUTER - PIONEER - DEH-1400UB CD-R, CD-RW/MP3/WMA/WAV USB, RDS, 50Wx4, Auxin, RCA, Kırmızı Tuşlar - Oto Ses Sistemleri

VATAN COMPUTER - PIONEER - DEH-3400UB CD/MP3/WMA/WAV Çalar, RDS, 50Wx4, iPod, iPhone, RGB Ekran ve Tuşlar - Oto Ses Sistemleri

Sony teyplere hiç bakmadım önereceğiniz seri olursa onlara da bakmak isterim. İlginiz için şimdiden teşekkürler.

İyi akşamlar,her üç model de aparata uyumludur,tercih size aiittir.Marka ayırımı yapmak istemem ama ses kalitesi bakımından Pioneer biraz daha öndedir.Selamlar.

Benimde gönlüm pioneer'dan yanaydı aslında. Beğendiğim hoparlörler de pioneer hem takım olmuş olurlar. Biraz araştırdım da sadece usb girişi olan teyp işimi görecek gibi duruyor. Bulunduğum şehirde bunları satan tek yer var varsa oradan alacağım yoksa internetten sipariş ederim. Duruma göre yarın iletişime geçerim sizinle. Teşekkürler ilginiz için.

:bravo
Öncelikle KOLEGA35 arkadaşımıza teşekkürler bende aparat yaptırmıştım süper çalışıyor.Kolay gelsin

Geri