Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Pioneer deh 1550ub oto teyp mp3 cdsi çalmıyor error23 hatası veriyor sizce neden bilen varmı acaba

Kullanma kılavuzunda bu hatanın ne anlama geldiği ve çözümü belirtiliyor. error23= Desteklenmeyen Disk demektir(unsupported disc) Çözümü için şunu belirtmişler=Diski değiştirin( Replace the disc) Büyük ihtimalle ya diski mp3 formatında yazmadınız ya da disk kalitesizdir/DVD diskidir.Cihaz başka mp3 cd lerinde de aynı şeyi yapıyor mu? Selamlar.
Pioneer deh 1550ub oto teyp mp3 cdsi çalmıyor error23 hatası veriyor sizce neden bilen varmı acaba

kolega 35 arkadaşım 2011 duster ım var cd çalarından memnun degilim.sana 3 sorum olacak 1.bizim kumandalı cd çalarlarda amfi çıkışı var mı.2. sorum bizim cd çalara uyarmı senin sistem.3. sorum yeni model dusterlarda kullanılan usb li cd çalara bizim kumanda olurmu çıkışları aynı mıdır.teşekkürler.

İyi günler,sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışayım.Bildiğim kadarı ile cd çalarların anfi çıkışı yoktur.İkinci sorunuza gelince benim yapmış olduğum sistem sizin aracın cd çaları değiştirilerek W/R girişi olan Pioneer veya Sony takılması şartıyla uyar.Son sorunuzun cevabına gelince Yeni (2012) Duster'lerin Cd çalarlaro sizinkine uyar.Tek fark kumanda kolundan gelen soketteki kablo renkjleridir.Bu tür bir cd çalar alırsanız size kablo renkleri konusunda yardımcı olurum.Selamlar.
kolega 35 arkadaşım 2011 duster ım var cd çalarından memnun degilim.sana 3 sorum olacak 1.bizim kumandalı cd çalarlarda amfi çıkışı var mı.2. sorum bizim cd çalara uyarmı senin sistem.3. sorum yeni model dusterlarda kullanılan usb li cd çalara bizim kumanda olurmu çıkışları aynı mıdır.teşekkürler.

Selamın aleyküm abi bu akşam teyp bilgilerime bakım hemen talepte buluncam aracım 2000 model Clio symbol 1,4 RNA. pioneer‑deh‑4350ub teyp yakılı bu akşama iletişime geçicem sizinle.

Hayırlı günler.

Siparişimiz tamamdır hayırlısıyla beklemeye geçtim meraklaa :)

Sipariş elime ulaştı akşam montajdayım hayırlısıyla, İnşallah güzel olacak ıslık

Tamam arkadaşım,akşama telefonunuzu bekleyeceğim.Selamlar.

İşlem tamamdır dün montajı yaptırdım. Tek kelime ile mükemmel oldu maşallah :) Tekrardan teşekkür ederim abi. Montajı yapan usta bile şaşırdı :)

Hayırlı günler ...

böyle şeyleri gördükçe Ailem ile gurur duyuyorum

Geri