Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

İyi geceler, 1400UBB modeli uyumludur. 1400UB modelinden tek farkı ekran aydınlatma rengi mavi ve ekranda yazan yazılar siyah renklidir.Selamlar.
hocam kolay gelsin satın aldığım firma ürün tedariğinde sorun yaşadığı için farklı bir model göndermekte bu üründe w/r girişi olup olmadığını nasıl öğrenebilirim sizin bilginiz var mı ?

ürün = Pioneer DEH-1400UBB CD/MP3/WMA/WAV Çalar - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com

Hocam bu sistem yeni nesil kangoolarda kullanılabilmekte midir?

İyi günler,yeni nesil derken kumanda kolunun eklediğim resimde olanlardan sözediyorsanız,kullanıllıyor.Mail adresinizi özelden belirtirseniz PDF formatlı montaj kılavuzunu gönderirim.Selamlar.
lyfn8.jpg
Hocam bu sistem yeni nesil kangoolarda kullanılabilmekte midir?

2011 kangoo 2 işte buna benzer, sadece bluetooth olayı yok onu ayrı kullanıyorum.

İyi geceler,isteğiniz halinde uygun aparatı yaparım.Gerekli olursa 554 302 25 74 numaralı cebimden ulaşabilirsiniz.Selamlar.
2011 kangoo 2 işte buna benzer, sadece bluetooth olayı yok onu ayrı kullanıyorum.

Aracım 2005 megane 2 teyp ise sony a 30 bi aparatta bana yaparmısın.

İyi akşamlar,sizin içinde aparat yaparım.Cihaz modeliniz DSX-A30 değil mi?Bir de sizden özelden mail adresinizi bildirmenizi rica edeceğim.PDF formatlı montaj kılavuzunu göndermem için gereklidir.Selamlar.
Aracım 2005 megane 2 teyp ise sony a 30 bi aparatta bana yaparmısın.

Geri