Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Sisteminizi inceldim. Ekran arkasındaki kabloları kesmek yerine teyp arkasindan cikan soketi kesmek daha mantıklı degilmi?

İyi akşamlar,teyp arkasından çıkan soketi kesmek benim yaptığım sistemde çözüm olmaz.Çünkü o sokette özel kodlanmış dijital sinyaller var.O kodları çözmek en azından benim için mümkün olmadığından bağlantıyı kodlama öncesinden yapmak gerekiyor.Selamlar.
Sisteminizi inceldim. Ekran arkasındaki kabloları kesmek yerine teyp arkasindan cikan soketi kesmek daha mantıklı degilmi?

Kolega35 benim Dacia arabam var ama kumanda kolu yok.Çıkmacılardan kol bulsam takılırmı.

İyi günler arkadaşım,sizin belirttiğiniz sorunun çözümü mevcuttur.Yabancı bir sitede ; yanlış hatırlamıyorsam bir Polonya sitesinde bu konu ile ilgili detaylı bilgiler vardı.Şu an için konu ile ilgili detaylı bilgi veremeyeceğim ama hatırladığım kadarıyla direksiyondaki plastik muhafaza kutusundaki kolun geleceği yer belirli bir ölçüde kesilerek kol oldukça düzgün bir şekilde takılıyordu.Bu konu ile ilgili bir başka arkadaşa da bir şeyler yazmıştım.İlk fırsatta siteyi bulup oradaki bilgileri buradan paylaşacağım.Direkt olarak sitenin linkini vermem doğru olmayabilir.Site kurallarına aykırı düşebilir.hem de gelecekte benzer konuyu araştıralar arama sırasında fotoğrafları gördüklerinde daha kolay bir ulaşaım sağlarlar.Selamlar.
Kolega35 benim Dacia arabam var ama kumanda kolu yok.Çıkmacılardan kol bulsam takılırmı.

Son düzenleme:
Bekleyeceğim.Tşk.

İyi akşamlar,şimdilik bu resmi ekliyorum.Siteyi bulunca diğer resimleri de ekleyeceğim.Selamlar.
zd.jpg
Bekleyeceğim.Tşk.

Bu resim de ölçülerin daha net göründüğü şekli.
3487P1160575.jpg

Plastik kutu verilen ölçülerde kesildiğinde görünüm şu şekilde oluyor:
7704zd1.jpg

Geri