Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

İyi günler,+12 Volt kontak yazan kablo Pioneer cd çaların enerji soketinde bulunan kırmızı renkli kabloya bağlanacaktır. Şase yazan kablo ise yine cd çaların enerji soketindeki siyah renkli kabloya bağlanacaktır.Montaj kılavuzunda 5. sayfada belirtmiştim ama gözünüzden kaçmış olabilir.Selamlar.
hocam merhabalar. geçtiğimiz günlerde aparat satın almıştım. nihayet bugün evime dönüş yaptım ve aparatın montajını yapmak istedim. fakat aparat üzerinde montaj klavuzunda gözükmeyen 2 adet kablo daha mevcut. +12 volt ve şase yazmşsnız bu kablolar bağlamamı gerekiyor mu gerekiyorsa nereye ne şekilde bağlayacağız ?

İyi günler,+12 Volt kontak yazan kablo Pioneer cd çaların enerji soketinde bulunan kırmızı renkli kabloya bağlanacaktır. Şase yazan kablo ise yine cd çaların enerji soketindeki siyah renkli kabloya bağlanacaktır.Montaj kılavuzunda belirtmiştim ama gözünüzden kaçmış olabilir.Selamlar.

ilginiz için tekrardan teşekkür ederim o zaman ben montaj yapmaya gidiyorum :)

İyi günler,şu an itibarı ile Alpine'lere yapamıyorum.Anvak çalışmalarım devam ediyor.Alpine'lerin iletişimi dijital sinyallerle olduğundan tamamlayamadığım bazı kısımlar var.Yakın bir gelecekte tamamlayacağımı düşünüyorum.Selamlar.
Sizin yaptığınız parça Alpine CDA-117Ri cd çalarıma uyar mı?

Arkadaşlar, dün tamamlamış olduğum son çalışmam ile Clio4 'lere de aparat yapabiliyorum.İhtiyacı olan tüm arkadaşlara her an için yardımcı olmaya hazırım.Selamlar.

Kolega35 bi arkadaşımda paynırın avh-x1500dvd doublesi var.Aparat uyarmı.

Kolega35 iyi akşamlar.Benim arkadaş teybin siparişini verdi.Sen ne zamn yaparsın.

Geri