Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

hocam benım aracımda orjınal teyp var ama calısmıyor dun aksam calsıyordu suan calısmıyor

hocam orjınal teyp cd calar olan takılı aracım 2007 model symbol

dıreksıyondakı teyp kontrol kolu aksam calısıyordu suan calısmıyor yardımcı olursanız sevınırım ayarı fln var mı ?

Özelden cevabınızı yazdım.Bundan sonraki yazışmalarımızı cherno359@hotmail.com adresimden yaparsak burada yazı kalabalıklığı olmaz,hem de daha kısa sürede haberleşiriz.Selamlar.
hocam orjınal teyp cd calar olan takılı aracım 2007 model symbol

dıreksıyondakı teyp kontrol kolu aksam calısıyordu suan calısmıyor yardımcı olursanız sevınırım ayarı fln var mı ?

Bugün [MENTION=1668]kolega35[/MENTION] in yanına gittim ve aracıma taktigim sony teyb için kumanda kolu aktiflestirme modülü aracıma monte etti.
15 dk da halletti.

Kendisine teşekkür ediyorum. Büyük bir dertten kurtardı beni.

Tavsiye ederim arkadaslar

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tüm RFC ailesini mübarek Ramazan Bayramını kutlar, daha nice Ramazanları görmemizi dilerim. Saygı ve sevgilerimle...

Arkadaşlar, hafta sonu yurtdışına gideceğim ve 10 gün sonra döneceğim. Bu süre içinde cep telefonuma ulaşamayacaksınız. cherno359@hotmail.com adresime yazdığınız takdirde fırsat buldukça mailime bakacağım ve cevap vermeye çalışacağım.Herkese iyi bayramlar dilerim.

selam arkadaşlar yeni 98 model megane 1 rxt aldım araç üzerinde farklı bir teyp var ve direksiyon kumandası aktif değil.. yorumlardan anladığım kadarıyla bi aparat yapılıyormuş w/r girişli bir teyipde gerekiyor sanırım bi arkadaş yapıyrum ben diye cevap vermiş kaça yapar bi yardımcı olursanız sevinirim

İyi günler, aparatı ben yapıyorum ve 40 TL ye mal ediyorum. W-R girişi olan herhangibir Pioneer veya Sony cihaz aldığınızda aparatınızı yapar ve kumanda kolunuzu tekrar çalışır hale getiririm. Selamlar.
selam arkadaşlar yeni 98 model megane 1 rxt aldım araç üzerinde farklı bir teyp var ve direksiyon kumandası aktif değil.. yorumlardan anladığım kadarıyla bi aparat yapılıyormuş w/r girişli bir teyipde gerekiyor sanırım bi arkadaş yapıyrum ben diye cevap vermiş kaça yapar bi yardımcı olursanız sevinirim

iyi geceler kardeş ben 2006 kango aldım.buna uygun hesablı usb hafıza kartı çalan teyb hangisini tavsiye adersin üzerinde orijinal kasetli teyp var saygılar sevgiler

Geri