Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

iyi geceler kardeş ben 2006 kango aldım.buna uygun hesablı usb hafıza kartı çalan teyb hangisini tavsiye adersin üzerinde orijinal kasetli teyp var saygılar sevgiler

Kendinizi 'Uye Tanitimlari' Bolumumuzden tanitirsaniz cok mutlu oluruz saygilar sevgiler

Hotmail hesabınıza cevabınız yazdım. Selamlar.
iyi geceler kardeş ben 2006 kango aldım.buna uygun hesablı usb hafıza kartı çalan teyb hangisini tavsiye adersin üzerinde orijinal kasetli teyp var saygılar sevgiler

Birader ben şimdi orjinalden olmayan bir arabaya bu kolu alsam bi şekilde taksam aynı şekilde pionerr in bi teyp ine bağlasams orunsuz çalışırmı

İyi akşamlar, kumanda kolunu alıp aracınıza takarsanız sorunsuz olarak çalışır. Hatta 1-2 ay önce orijinalde kumanda kolu olmayan araçlara kumanda kolunun takılışını buradaki konuda anlatmıştım.Linki de şu:
http://www.renaultfanclub.com/clio-...eksiyon-kumanda-kolunun-aktif-edilmesi-5.html
Eğer reklam olarak algılanmayacaksa bildiğim kadarıyla kol en ucuz şurada satılıyor:
DACIA LOGAN DUSTER RADYO KUMANDA KOLU RENAULT
Selamlar.

Birader ben şimdi orjinalden olmayan bir arabaya bu kolu alsam bi şekilde taksam aynı şekilde pionerr in bi teyp ine bağlasams orunsuz çalışırmı

kardeş aldım teybi aparatı yollayabilirmisin mail attım saygılar

kolega35
Arkadaş aparatı gönderdi sorunsuz çalıştı ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim kendisine sonsuz teşekurler

hocam ilk sayfada vermiş oldugun adrese mail gönderdim bi bakarsan sevinirim

Geri