Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Arkadaşlar,son çalışmam ile Fiorino araçlara da kumanda aparatı yapabiliyorum.Selamlar.

Arkadaşlar ,biraz önce belirtmeyi unutmuşum.Kusura bakmayın,tekrar yazıyorum.Bugüne kadar bir çok aracın direksiyon kumandasını tekrar aktif hale getiren çalışmalarda bulundum.Eğer farklı bir araca sahip olan bir arkadaşım olursa araç İzmir'de olduğu takdirde gerekli incelemeyi yaparak çözümü sağlayabilirim.Teşekkürler.

özel mesaj attım size dönerseniz çok sevinirim.

üstadım mail attım, geri dönüşü fatiheksil@gmail.com adresine yapabilirsen sevinirim. daha hızlı irtibat kurabiliriz. saygılar,

Arkadaşlar, bugün itibarı ile Alpine cihazların dijital kontrol komutlarını çözme çalışmalarıma başladım. Umarım başarılı olurum.Başarılı olursam bir çok arkadaşa daha yardımcı olabileceğim. Selamlar.

Bende 2006 clio alize var ve üzerinde pıoneer cd çalarlı teyp var. Yanlı w/r girşi varmı bilmiyorum. Bu aparat spariş versem benim teybime uyarmı ve montajı kendim yapabilirmiyim.

Serkan Bey, Pioneer cd çaların ön panelinde model numarası yazar. Modeli bildirirseniz W-R girişi olup olmadığını söyleyebilirim.W/R girişi varsa montajı size göndereceğim montaj kılavuzuna bakarak kolaylıkla yaparsınız. Selamlar.
Bende 2006 clio alize var ve üzerinde pıoneer cd çalarlı teyp var. Yanlı w/r girşi varmı bilmiyorum. Bu aparat spariş versem benim teybime uyarmı ve montajı kendim yapabilirmiyim.

Geri