Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

İyi akşamlar, aparatı isterseniz Pioneer'e göre isterseniz de Sony'e göre yapabilirim. Selamlar.

Özel mesaj gönderemedim. Burada sorayım. Sony aparatı alırsa bütün sony lere oluyormu IR olan yoksa modele özel mi yapıyorsunuz. Bende clio 3 2006 var . Sony almayı düşünüyorum ax30 olanında ücreti ne oluyor? kaç güne geliyor?

Clio 3 orjinal teyibinde kumandaya giden bir soket var kumanda kolunu çıkartmadan bu soket bağlantısını sizdeki aparata bağlasak kol kumanda bağlantısı olmaz mı?

Özelden cevabınızı verdim. Selamlar.
Clio 3 orjinal teyibinde kumandaya giden bir soket var kumanda kolunu çıkartmadan bu soket bağlantısını sizdeki aparata bağlasak kol kumanda bağlantısı olmaz mı?

Arkadaşlar, tanıdığım bir kişi Clio2-Megane1-Dacia araçlarda kullanılan radyo kumanda kolundan almış. Ancak kumanda kolunu takmak nasip olmadan aracını satmak zorunda kaldığından işine yaramaz hale gelen bu kumanda kolunu satmak istediğini belirtti. Ben de onun adına aracılık yaparak buradan sizlere duyurmak istiyorum. Kumanda kolu hiç kullanılmamıştır ve 45 TL fiyat istemektedir. Aracında kumanda kolu olmayan veya kumanda kolu işlevini kaybetmiş olan varsa ihtiyacını karşılayacaktır.Kolun resmini de ekliyorum.Selamlar.
us4w6.jpg

İyi Akşamlar Kolega35, 2008 model eski kasa kangoo kullanıyorum; fakat yeni bir teyp taktırdıktan sonra direksiyon yanındaki ses açma-kapama gibi tuşları kullanamıyorum. Acaba bir aparat yapma şansımız var mı ? SAYGILAR ...

Sony Dsx-a40ui teyp aldım. Kutu üzerindeki yazılarda ''steering remote input ready'' Direksiyon kumanda girişi hazır gibi bişeyler yazıyor. Aparatla bu teybi direksiyon kumandasından kontrol edebilirmiyiz?

Son düzenleme:
Belirttiğiniz cihaz kontrol edilebilir. Selamlar.
Sony Dsx-a40ui teyp aldım. Kutu üzerindeki yazılarda ''steering remote input ready'' Direksiyon kumanda girişi hazır gibi bişeyler yazıyor. Aparatla bu teybi direksiyon kumandasından kontrol edebilirmiyiz?

merhabalar aracım 1999 model clio 2 aracın orjinal radyo kaset çalarını sony dsx-a30 usb radyo çalar ile değiştirdim ve dolayısı ile direksiyon kumandası artık çalışmıyor bu cihaz için bi çalışmanız varmı ? İyi forumlar diliyorum .[h=1][/h]

İyi akşamlar, aracınıza uygun olarak DSX-A30 cihazınız için aparat yapabilirim. Ancak uygun aparatı yapmam için şunu sormak istiyorum: Aracınızın modeli ( RXT-RNA.. gibi) nedir? Selamlar.
merhabalar aracım 1999 model clio 2 aracın orjinal radyo kaset çalarını sony dsx-a30 usb radyo çalar ile değiştirdim ve dolayısı ile direksiyon kumandası artık çalışmıyor bu cihaz için bi çalışmanız varmı ? İyi forumlar diliyorum .

bende orj.teybimi değiştirmiştim geçen hafta hem kendi cliom için hemde kardeşimin c2 si için almıştım ürünü kendi aracıma arkadaşımla beraber taktım hiç bir sıkıntısı yok eskisi gibi aktif oldu kumanda kolu :) teşekkür ederim tekrardan ilgin için..

Geri