Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

alacaktım pioneer teyp vazgeçtim. arkadaşımda pioneer1550 var, bende ki reno tuner list. benimkisinin sesi daha güzel:)

İyi günler,+12 Volt kontak yazan kablo Pioneer cd çaların enerji soketinde bulunan kırmızı renkli kabloya bağlanacaktır. Şase yazan kablo ise yine cd çaların enerji soketindeki siyah renkli kabloya bağlanacaktır.Montaj kılavuzunda 5. sayfada belirtmiştim ama gözünüzden kaçmış olabilir.Selamlar.

merhaba,
2002 model clio RXT hb aracıma pioneer deh serisi bir teyp bağlamayı düşünüyorum. sizin bahsetmiş olduğunuz aparat ile direksiyon kumanda kolunu aktif olarak kullanmak istiyorum fakat bağlantı çokmu karışık ben yapabilirmiyim? vereceğiniz aparat sadece soketleremi geçiyor yoksa kablolar kesilip bağlanacakmı? durumu bağlantı resimleri ve kullanım kılavuzunu ve fiyatını ödemeyi nasıl yapacağım anlatan bir mail ile yunusemredurmus@gmail.com adresine dönüş yapabilirseniz memnun olurum. teşekkürler

Mailinize cevap yazdım. Selamlar.
merhaba,
2002 model clio RXT hb aracıma pioneer deh serisi bir teyp bağlamayı düşünüyorum. sizin bahsetmiş olduğunuz aparat ile direksiyon kumanda kolunu aktif olarak kullanmak istiyorum fakat bağlantı çokmu karışık ben yapabilirmiyim? vereceğiniz aparat sadece soketleremi geçiyor yoksa kablolar kesilip bağlanacakmı? durumu bağlantı resimleri ve kullanım kılavuzunu ve fiyatını ödemeyi nasıl yapacağım anlatan bir mail ile yunusemredurmus@gmail.com adresine dönüş yapabilirseniz memnun olurum. teşekkürler

mrb arkadaşlar ben islam burdan kolega35 (engin)bey çok teşekkür etmek istiyorum bence çok yararlı bir parça geliştirmiş az önce taktım ve süper oldu aracınızda olupta kullanadığınız aksesuar olan kumanda kolu kullanmak bence çok zevkli artı engin bey sözünün eri olan birisi yardım amacı ile tlf görüştük parçayı göndereyim dene olmazsa gönder dedi ödeme nasıl olcak dedim sen parçayı tak gerisi kolay dedi.kısacası şöyle özetlersek parça 10 numara enginbey 10 numara sözü senetmiş engin beye saygılarımla

Bende kendisinden modül aldım hatta kendisi bağladı. 10 numara bir insandır . Sıkıntısız. :thumbup:

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar artık Alpine marka cihazları da kontrol edebiliyorum. Selamlar.

Aparat çeşitlerim

Arkadaşlar , artık Pioneer,Sony,Alpine,Kenwood,JVC,Blaupunkt ve Clarion marka cihazlara direksiyon kumandası aparatı yapabiliyorum. Selamlar.

Geri