alacaktım pioneer teyp vazgeçtim. arkadaşımda pioneer1550 var, bende ki reno tuner list. benimkisinin sesi daha güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi günler,+12 Volt kontak yazan kablo Pioneer cd çaların enerji soketinde bulunan kırmızı renkli kabloya bağlanacaktır. Şase yazan kablo ise yine cd çaların enerji soketindeki siyah renkli kabloya bağlanacaktır.Montaj kılavuzunda 5. sayfada belirtmiştim ama gözünüzden kaçmış olabilir.Selamlar.
merhaba,
2002 model clio RXT hb aracıma pioneer deh serisi bir teyp bağlamayı düşünüyorum. sizin bahsetmiş olduğunuz aparat ile direksiyon kumanda kolunu aktif olarak kullanmak istiyorum fakat bağlantı çokmu karışık ben yapabilirmiyim? vereceğiniz aparat sadece soketleremi geçiyor yoksa kablolar kesilip bağlanacakmı? durumu bağlantı resimleri ve kullanım kılavuzunu ve fiyatını ödemeyi nasıl yapacağım anlatan bir mail ile yunusemredurmus@gmail.com adresine dönüş yapabilirseniz memnun olurum. teşekkürler
Arkadaşlar artık Alpine marka cihazları da kontrol edebiliyorum. Selamlar.
Teknolojide kendini aştın kardeşim. Ellerin dert görmesin.