Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Paylaşın için teşekkürler

İyi akşamlar, aracınıza uygun olarak DSX-A30 cihazınız için aparat yapabilirim. Ancak uygun aparatı yapmam için şunu sormak istiyorum: Aracınızın modeli ( RXT-RNA.. gibi) nedir? Selamlar.

aracım 1999 model clio 1.6 8v rte

@kolega35

Size, konu ile alakalı "Kumanda Kolu Hk." başlıklı elektronik posta gönderdim, cevaplarsanız sevinirim.

arkadaşlar sırf bu konuya yorum yapmak için üye oldum
ben istanbuldayım ve engin beyden sipariş ettim ertesi gün geldi
gayet hassas paketlenmiş kendisine birkezde burdan teşekkür ediyorum
montajını yaptık oto teypçinin 10 dakikasını alıyor
sorunsuz çalışıyor
teyibi hapsiburadadan aldım markası sony dsx-a30 hatta ben 139 a aldım şuan 129 olmuş gayet kaliteli bir alet
kafada soru işareti kalacak birşey olmadığını kesinlikle belirtirim.aracım reno laguna.orjinal gibi direksiyondan kontrol etmek çok keyifli

bu arada engin abi teyibin kapanma sorunu kablo inceliğinden kaynaklanıyormuş bagajdan onun içinde ekstra kablo çektik yani toplam 24metre civarı kablo çekildi ama sonunda oldu çok şükür :)
laguna2 sahipleri de böylece bilgi sahibi olsun.bu araçta teyp sandığımız şey sadece cd changer için kontrol panelinden ibaretmiş.hoparlör ve radyo anten girişleri bagajdaki teyp benzeri (anfide olabilir) bir aletin üzerinde bulunuyor.torpidodaki teyp sandığımız aletin bi esprisi yok.yani bunu sökeyim sony takayım olay bitsin diyemiyorsunuz.sony teyibi takmak için orjinal aleti söktüğümüzde radyonun çalışmaya devam ettiğini gördük :) takan adamda şaşırdı.bu olay sadece privilege pakette olabilir.reno enteresan bir sistem döşemiş.
tek çözüm olarak; bagajdan ön konsola 4 adet kolonlar için bir adet radyo için bir adet güç kablosu olmak üzere 6 adet kablo çekildi
bilseydim bu kadar karmaşık bir yapısı olduğunu teyp almazdım.internette satılan usb-aux çıkışı sağlayan harici aletler var ondan alır bagajdan tek kabloyla torpidoya çekerdim
bahsettiğim alet 180-200 lira civarı
yinede sağlık olsun güzel oldu.ama teyp montajı yaklaşık 4 saat sürdü.bu sürenin birkısmı düşünmekten geçti nasıl yaparız diye :) montajı yapan usta bir daha laguna gelirse elimi sürmem dedi :)

Geçmiş olsun,sorunun çözüldüğüne sevindim.
bu arada engin abi teyibin kapanma sorunu kablo inceliğinden kaynaklanıyormuş bagajdan onun içinde ekstra kablo çektik yani toplam 24metre civarı kablo çekildi ama sonunda oldu çok şükür :)
laguna2 sahipleri de böylece bilgi sahibi olsun.bu araçta teyp sandığımız şey sadece cd changer için kontrol panelinden ibaretmiş.hoparlör ve radyo anten girişleri bagajdaki teyp benzeri (anfide olabilir) bir aletin üzerinde bulunuyor.torpidodaki teyp sandığımız aletin bi esprisi yok.yani bunu sökeyim sony takayım olay bitsin diyemiyorsunuz.sony teyibi takmak için orjinal aleti söktüğümüzde radyonun çalışmaya devam ettiğini gördük :) takan adamda şaşırdı.bu olay sadece privilege pakette olabilir.reno enteresan bir sistem döşemiş.
tek çözüm olarak; bagajdan ön konsola 4 adet kolonlar için bir adet radyo için bir adet güç kablosu olmak üzere 6 adet kablo çekildi
bilseydim bu kadar karmaşık bir yapısı olduğunu teyp almazdım.internette satılan usb-aux çıkışı sağlayan harici aletler var ondan alır bagajdan tek kabloyla torpidoya çekerdim
bahsettiğim alet 180-200 lira civarı
yinede sağlık olsun güzel oldu.ama teyp montajı yaklaşık 4 saat sürdü.bu sürenin birkısmı düşünmekten geçti nasıl yaparız diye :) montajı yapan usta bir daha laguna gelirse elimi sürmem dedi :)

iyi akşamlar kolega35 abi. bende bu aparattan istiyorum.
megane 1 için olacak.
teyp pioneer deh1500 veya 1550ub olacak.henuz almadım. jack girişi var onlarda da galiba.
fiyat, kargo, ödeme nasıl olacak, yardımcı olur musunuz?

Geri