Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

:D
evet aparat bugün geldi. taktım.
aynen bu resimdeki gibi çalışıyor. yani zaten yukardaki gibi:=) direksiyon kolu tam istediğim gibi oldu, super oldu :=)))))))))))

montaj klavuzunda:
teypte kalan kısmına bağlayacak.
büyük harflerle illa ortadan kesilecek voltaj gidiyor yanar diyordu.
pek anlamadım ama bende kestim gitti.
bir de yukarıdaki düğmenin ortasında vida var, onu sökünce o kumanda komple çıkıyor. öyle daha kolay montaj yapılıyor.
bu da eklebilir montaj klavuzuna.

özet ve sonuç: super oldu. tam istediğim gibi oldu. megane 1 ve kenwoodu olanlar düşünmeden alabilir. tşkler abi

Son düzenleme:
Bende clio da pioneer ile kullanıyorum orjinal gibi daha 1 kere elim teybe gitmedi hep koldan ayarlıyorum böylece teypin üstünde dokunmaktan aşınma boya atması gibi şeylerde olmuyor..

Bende clio da pioneer ile kullanıyorum orjinal gibi daha 1 kere elim teybe gitmedi hep koldan ayarlıyorum böylece teypin üstünde dokunmaktan aşınma boya atması gibi şeylerde olmuyor..
evet ben de ondan aldım zaten, kenwood var bendede, teybin tuşları bozuldu bozulacak gibi.

böyle bir faydalı ürünü düşünüp yapan kolega35 nickli arkadaş allah senden razı olsun :) en yakın sürede iletişime geçicem ben manisada ikamet etmekteyim en yakın sürede maddiyatı ayarlayıp teyp almaya gittiğimde size danışacağım . uygun bir fiyata bulduğum teyp alıp size de o aparatı hala yapmaya devam ediyorsanız sipariş vericem çok teşekkürler ellerinize sağlık yüreğinize sağlık böyle bir sorun yaşayan renault kullanıcılarına resmen sihirli bir değnek gibi değdi yaptığınız aparat bütün yorumları okudum ilk baştan son yoruma kadar çok teşekkürler .

Elimden geldiğince her zaman için yardımcı olurum. Selamlar.
böyle bir faydalı ürünü düşünüp yapan kolega35 nickli arkadaş allah senden razı olsun :) en yakın sürede iletişime geçicem ben manisada ikamet etmekteyim en yakın sürede maddiyatı ayarlayıp teyp almaya gittiğimde size danışacağım . uygun bir fiyata bulduğum teyp alıp size de o aparatı hala yapmaya devam ediyorsanız sipariş vericem çok teşekkürler ellerinize sağlık yüreğinize sağlık böyle bir sorun yaşayan renault kullanıcılarına resmen sihirli bir değnek gibi değdi yaptığınız aparat bütün yorumları okudum ilk baştan son yoruma kadar çok teşekkürler .

kenwood tavsiye ederim....

kolega 35 hocam ücreti nekadar olur kenvod teyp
2003 megan 1 1,4 16 valfe

İyi günler, araç ve marka farketmez,tüm aparatlar 40 TL dir.Kenwood cihazınızda kablolu kumanda girişi var mı? Mümkünse modelini yazar mısınız? Selamlar.
kolega 35 hocam ücreti nekadar olur kenvod teyp
2003 megan 1 1,4 16 valfe

http://www.kliksa.com/urun/sony-dsx...m_medium=champions&utm_campaign=leag&v=1.90.9

hocam en uygun bulduğum bu var iyi ses kalitesi de içinde sadece cd sürücüsü yok sanırım artık cd dönemi de bitti zaten buna uygun aparat varmıdır acaba ? daha önce denediniz mi eğer öyleyse ben bunu sipariş etmek istiyorum yada sizin tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı teyp varsa onuda düşünürüm saygılar .

Geri