Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Arkadaşlar geçen sene ben 2 tane yaptırdım kongoya ve megana kolega35 arrkadaşı taktir ediyorum çook güvenilir.

selam ben kayseride yim ama sizden ögrenmek istedigim bi şey için üye oldum formunuza bende fiat marea 2004 model araç var acaba w/r çıkışlı teyp alsam direksiyon kumandalarım aktif halde kullanabilirmiym yardımcı olursanız sevinirim

fiat marea araçlar içinde uygun aparat varmıdır acaba direksiyon için. yardımcı olursanız sevinirim

ürün bu sabah elime ulaştı ve bugün yeni aldığım cd çalarla birlikte taktırdım ve sorunsuz çalıştı, gerçekten kolega35 hocam eline koluna sağlık

Selam pioneer teyp takili 1999 model 1, 6 hb bana yardimci olursaniz sevinirim saygilar

İyi günler, size tabiki yardımcı olurum.Bundan sonra cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız sevinirim. Forumda kalabalık oluşmasın. Mailime yazmanızı bekliyorum. Öncelikle size PDF formatlı montaj kılavuzu göndereceğim. Selamlar.
Selam pioneer teyp takili 1999 model 1, 6 hb bana yardimci olursaniz sevinirim saygilar

İyi günler, size tabiki yardımcı olurum.Bundan sonra cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız sevinirim. Forumda kalabalık oluşmasın. Mailime yazmanızı bekliyorum. Öncelikle size PDF formatlı montaj kılavuzu göndereceğim. Selamlar.
Efendim çok saolun gönderdiginiz aparatı ustam beş dakikada taktı süper çalışıyor emeğinize sağlık esenlikler saygılar

Merhaba Renault Master 2013 için aparat mevcutmudur direksiyon kumandası din2 teyplerle çalışırmı
[h=1]Bu teybi almayı düşünüyorum Jameson Js-944 7"[/h]şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar geçen sene ben 2 tane yaptırdım kongoya ve megana kolega35 arrkadaşı taktir ediyorum çook güvenilir.

güvenilir derken...bana kendisi önce aparatı yolladı, sonra ücreti yolladım...bende güvenen kişi kolega35 ))

Geri