Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Aracınıza ve cihazınıza uygun aparatı istediğiniz an yapabilirim. Selamlar.
Merhaba Renault Master 2013 için aparat mevcutmudur direksiyon kumandası din2 teyplerle çalışırmı
Bu teybi almayı düşünüyorum Jameson Js-944 7"

şimdiden teşekkürler

navitech marka teyp için bir çalışmanız varmı , aracım clio symbol 1.4 authentique 2005 model

Kumanda girişi bulunan Navitech cihazlara uygun aparat yapıyorum.(örneğin Navitech NX-145R modeli) Selamlar.
navitech marka teyp için bir çalışmanız varmı , aracım clio symbol 1.4 authentique 2005 model

[h=1]Şu ürünü aldım ama bunda kumanda girişi var mı bilmiyorum, ürünün adı: Navitech TDC-4080 Araç Radyo SD/USB Oynatıcı[/h]

Merhabalar abi ben de izmirdeyim de 1998 model megane rxt araçta sony cdx-s2210 marka teyple bu direksiyon kumanda bağlantısını sağlayabilir miyiz? Bide sen bunu yaptığına göre bu göğüslükteki radyo gösterge kısmı da malum orjinal teyp olmadığından çalışmıyor acba ona da bir çözümün var mıdır? Şimdiden teşekkürler

İyi geceler, cihazınızı inceledim,malesef w-r girişi yok.
http://www.manualowl.com/m/Sony/CDX-S2210/Manual/60165
Bu durumda aparat sizin cihazı kontrol etmez. Selamlar.
Merhabalar abi ben de izmirdeyim de 1998 model megane rxt araçta sony cdx-s2210 marka teyple bu direksiyon kumanda bağlantısını sağlayabilir miyiz? Bide sen bunu yaptığına göre bu göğüslükteki radyo gösterge kısmı da malum orjinal teyp olmadığından çalışmıyor acba ona da bir çözümün var mıdır? Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar, son çalışmam olan JVC cd çaların yapmış olduğum aparat ile kontrolünü gösteren videoyu ekliyorum. Selamlar.

abi kolay gelsin. nasılsın. biraz farklı bir konu ama sizinden bilgi almak istedim. kolega abinin yaptığı devre benim kangoo aracımda da çalışmakta.

benim sorum kumanda devresi için teybin arkasından güç alıyoruz ya aynı güç üzerinden geri vites kamerasına güç sağladığımızda bu teybe ve direksiyon kumanda devresine bir zarar verir mi acaba...

geri vites için o devredeki güç kaynağı geldi aklıma...

bilgi verirseniz çok sevinirim

teşekkürler

tekrar kolega abinin ellerine emeğine fikrine çok ama çok teşekkürler. kendisi bu konuda bir numara :)

Tel ile bilgi verilmiştir.
abi kolay gelsin. nasılsın. biraz farklı bir konu ama sizinden bilgi almak istedim. kolega abinin yaptığı devre benim kangoo aracımda da çalışmakta.

benim sorum kumanda devresi için teybin arkasından güç alıyoruz ya aynı güç üzerinden geri vites kamerasına güç sağladığımızda bu teybe ve direksiyon kumanda devresine bir zarar verir mi acaba...

geri vites için o devredeki güç kaynağı geldi aklıma...

bilgi verirseniz çok sevinirim

teşekkürler

tekrar kolega abinin ellerine emeğine fikrine çok ama çok teşekkürler. kendisi bu konuda bir numara :)

Geri