Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

güncel

EFT yaptım hesabınıza, yarın mesai saatinde hesabınıza geçer, sizde kontrol edip yollarsınız. Gerekli bilgileri msn den yolladım size, teşekkürler şimdiden...

Aparat dün elime geçti, bu gün taktırdım. Arkadaşın belirttiği tüm fonksiyonları aktif olarak kullanıyorum, teşekkür ederim. Montaj sırasında soket farklı olduğu için biraz uğraştırdı ama değdi. Teşekkürler...

Güle güle kullanın :eyv

merhaba clio 2 mk1 aracımdakı kumanda kolunun aktıf olması ıcın aparat almayı dusunuyorum teyp 4150sd wr ınput mevcut aparatın temını ve fıyat konusunda bılgı verebılırsenız sevınırım

İyi geceler,aparatınızı isteğiniz halinde önümüzdeki hafta yapabilirim.40 TL ye malediyorum. cherno359@hotmail.com adresime mail atarsanız montaj kılavuzunu da gönderebilirim.Selamlar.
merhaba clio 2 mk1 aracımdakı kumanda kolunun aktıf olması ıcın aparat almayı dusunuyorum teyp 4150sd wr ınput mevcut aparatın temını ve fıyat konusunda bılgı verebılırsenız sevınırım

Merhabalar bu hafta kısmet olursa clio 2 araç alacağım. Daha önceden de sahip olduğum bir araçtı ve kaset çalarla idare etmek zordu rast gele bulduğum bu sayfada çözümünü görmek sevindirici.. Alacağım teyibide danıştıktan sonra bende edinmek istiyorum ürünü son mesaj 3 hafta önce atılmış ürün elinizde hala mevcutmudur acaba?

Merhabalar bu hafta kısmet olursa clio 2 araç alacağım. Daha önceden de sahip olduğum bir araçtı ve kaset çalarla idare etmek zordu rast gele bulduğum bu sayfada çözümünü görmek sevindirici.. Alacağım teyibide danıştıktan sonra bende edinmek istiyorum ürünü son mesaj 3 hafta önce atılmış ürün elinizde hala mevcutmudur acaba?
ürün kolega35 nick li engin abimizde mevcuttur. öncelikle seni tanımak isteriz RENAULT FAN CLUB ÜYE TANITIMLARI

Geri