Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

emeğine sağlık :eyv

kolay gelsin arcım Clio 2 hb 2004 elimde pıoneer deh-p3500mp teyp var acaba aparatınız teybime uyarmı koldan kumandayı çalıştırır mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi günler,aracınız da cd çalar modeliniz de uygundur.Ancak birkaç gün beklemenizi tavsiye edeceğim.Çünkü büyük ihtimalle yarın clio HB kumanda kolunu tekrar inceleme şansım olacak ve ardından ,döner diski de çalıştıracağım.Selamlar
kolay gelsin arcım Clio 2 hb 2004 elimde pıoneer deh-p3500mp teyp var acaba aparatınız teybime uyarmı koldan kumandayı çalıştırır mı?yardımcı olursanız çok sevinirim.

bizim soketler uymuyo, ıyı ürün de...burda yapacak usta lazım onada, kendımız içinden çıkamayız....:cool:

Zemlak slm benim aracım clio3 teybim sony gt 490us buna aparat yapabiliyormusun.Dediğin gibi fiyat 30 tl ise hemen başlayalım tuş kombinasyonu için görüselim birde.

Zemlak slm benim aracım clio3 teybim sony gt 490us buna aparat yapabiliyormusun.Dediğin gibi fiyat 30 tl ise hemen başlayalım tuş kombinasyonu için görüselim birde.

öncelikle kendinizi üye tanıtımları bölümünde tanıtın lütfen ;)

1100 deh modeli için renault 19 aparat uyumlumudur. 1100 deh kumanda özelliği var mı? En uygunu bu araştırdığımda teyp olarak

1998 megene coupe ve pioneer 2400ub uyumlu direksiyon kumanda aparatı bulma şansım varmı acaba ?

merhabalar. forumda yeniyim, bende bu direksiyondan kumanda olayında sıkıntı çekiyorum. 97 renoult safrane aracım var benden önceki sahibi orjinal teyibini sökmüs markası belli olmayan bir mp3 calar takmıs haliyle direksiyondan kumanda devre dısı, şimdi ise ben yeni bir teyp almak istiyorum double ekranlı bir teyp, pioner veya sony markalarda bu aparatı kullanabileceğim bir model tavsiye edermisiniz. saygılarımla.[h=1][/h]

Geri