- Konuyu Başlatan
Onur Bey, bu model uygundur. Cihazı almanız durumunda aracınızla uyumu sağlayacak aparatı yaparım. Selamlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba ilk sayfada cd çalar olarak belirtmişsiniz bu üründe cd çalar yok ama uyumlu mudur gene de bir kaç sayfa önce sony'nin bir cihazını cd çalar olmamasına rağmen uyumlu gördüm
http://www.hepsiburada.com/pioneer-...ma-wav-rds-tuner-on-aux-in-calar-p-OTMVH171UB
Güle güle kullan...Kolega35 arkadaşımızdan almış olduğum direksiyon aparatının montajını tamamladım pioneer marka teyibimle sorunsuz şekilde çalışıyor.
teşekkürler şuan aracımda pirhana marka bir teyp var bugün onu öne çekip baktım fakat sarı soket göremedim telefonun ışığı ile içe doğru baksam da fark edemedim olan soketler bunlar belki benden önceki sahibi teybi taktırırken kesmiş olabilir mi?
bir de bu teypte veya hangi pioneer da klasör seçme klasör gösterme gibi özellik var
99 RTE Clio bu aparatı takınca bu ekranda aktif olacak mı? olursa orada ne yazıyor saat derece...