Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Aranıza yeni katılan bir megan 1 sever olarak bu aparattan bende sipariş ettim inşallah elime ulaşıp montajı yaptığımda yorumlarımı bildireceğim.

cihazın montajını yaptım ve bütün aksamlar çalışıyor kolega35 e teşekkür ederim.

[h=1]Sony DSX-A40UI bu modele uyarmı kumanda vede ayrıca ne kadar öğrenebilirmiyim..teşekkürler[/h]

İyi akşamlar Engin Bey, 2001 model Megane Coupe araç satın aldım. Aracı aldığım arkadaş Pioneer teybini söktü. Ama teybi sökmeden aracın göğsündeki bilgi ekranı çalışıyordu. Şimdi benim size danışmak istediğim konu, yeni bir teyp satın alacağım fakat hem kumanda kolu ve hem de bilgi ekranının çalışmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

İyi akşamlar Engin Bey, 2001 model Megane Coupe araç satın aldım. Aracı aldığım arkadaş Pioneer teybini söktü. Ama teybi sökmeden aracın göğsündeki bilgi ekranı çalışıyordu. Şimdi benim size danışmak istediğim konu, yeni bir teyp satın alacağım fakat hem kumanda kolu ve hem de bilgi ekranının çalışmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
abi çok iyi bi konuya değindin benim de gözüm oraya alışmış teybi alalı bir hafta olmasına rağmen sürekli o ekrana kayıyor gözüm :)

Geri