Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Sony DSX-A40UI bu modele uyarmı kumanda vede ayrıca ne kadar öğrenebilirmiyim..teşekkürler
abi bu modeli ben de geçen hafta kliksa.com dan 187.00 + 4.00 tl kargo ücreti ödeyerek almıştım piyasadan bulduğum en uygun yer buraydı aklında başka bi yer yoksa siteye göz atmanı tavsiye ederim. bir de teybin içinden çıkan anten bağlantısı daha ince çevirici aparat gerekli onu da tuningcilerden 3-4 tl ye bulabilirsin abi bilgin olsun

abi çok iyi bi konuya değindin benim de gözüm oraya alışmış teybi alalı bir hafta olmasına rağmen sürekli o ekrana kayıyor gözüm :)

Arabayı satın almadan önce test ederken üzerinde Pioneer teyp vardı bilgi ekranı çalışıyordu, sarkı isimleri bile çıkıyordu ekranda. Aracı aldım teyp arayışı içime girdim. Nette araştırırken kumanda kolu
çalışır, ekran çalışmaz denildiğini gördüm ama gözlerimle gördüm çalıştığını kafam çok karıştı gerçekten. Çalışması içi ne yapmak lazım yardım lütfenA:) Aracı yeni aldım çok hevesliyim hem ekranım çalışsın hem kumanda kolum :)

İyi geceler, kumanda kolu aparat ile çalışır ancak bilgi ekranında radyo ile ilgili bir şey göremezsiniz. Çünkü sonradan takılan cihazlar universal( Genel) olduğundan araca özel ekran çıkış uçları yoktur. Selamlar.
İyi akşamlar Engin Bey, 2001 model Megane Coupe araç satın aldım. Aracı aldığım arkadaş Pioneer teybini söktü. Ama teybi sökmeden aracın göğsündeki bilgi ekranı çalışıyordu. Şimdi benim size danışmak istediğim konu, yeni bir teyp satın alacağım fakat hem kumanda kolu ve hem de bilgi ekranının çalışmasını istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?

İyi geceler, kumanda kolu aparat ile çalışır ancak bilgi ekranında radyo ile ilgili bir şey göremezsiniz. Çünkü sonradan takılan cihazlar universal( Genel) olduğundan araca özel ekran çıkış uçları yoktur. Selamlar.
sonradan takılan teyp ile o ekranı çalıştırmanın herhangi bi yolu yok mu abi ?

Teşekkürler cihazı aldım ben...Ama halen takmadım..yinede önerin için sağolasın..

Engin Bey, peki ekranın en azından saat özelliği çalışır mı?

selamun aleykum aracım megane coupe 1999 model banada bi yardımcı olursan sevinirim .

Saat bir çok araçta enerjisini orijinal cihazdan bağımsız aldığı için çalılıyor. Cihazınızın kodunu biliyorsanız cihazı sökün.Kontağı açın ve saatin çalışıp çalışmadığına bakın. Selamlar.
Engin Bey, peki ekranın en azından saat özelliği çalışır mı?

Geri