Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Engin kardeş ne zaman dönüş yapacan.
sony mex 4000 alıcam inşaallah.birde sen usta gözüyle al dersen alıcam bu cihazı.WR uyumludur büyük ihtimalle.
:) bilgilerini özelden atarsan sevinirim
2001 megane

Özelden yazdım. Selamlar.
Engin kardeş ne zaman dönüş yapacan.
sony mex 4000 alıcam inşaallah.birde sen usta gözüyle al dersen alıcam bu cihazı.WR uyumludur büyük ihtimalle.
:) bilgilerini özelden atarsan sevinirim
2001 megane

2004 clio 1.5 dci aracım var. Teyp olarakta Pıoneer DEH-X1650UB takılı aracımda. Haliyle direksiyon kumandamı kullanamıyorum. Aparattan bende almak istiyorum. Bilgilerinizi yollar mısınız ?

Merhaba pioneer deh x-1750
2001 clio uyumlu mudur?

Özelden mail adresinizi bildirir misiniz. Size PDF formaylı montaj kılavuzu göndermem gerekiyor. Sanırım aracınız Sedan . Selamlar.
2004 clio 1.5 dci aracım var. Teyp olarakta Pıoneer DEH-X1650UB takılı aracımda. Haliyle direksiyon kumandamı kullanamıyorum. Aparattan bende almak istiyorum. Bilgilerinizi yollar mısınız ?

Evet aracım sedan. Özelden mail adresimi gönderdim.

arkadaşlar cuma günü ürün elimdeydi pazar günü 30 dakkada işlemi bitirdim suan kumandanın bütün fonksiyonları çalışıyor tekrar teşekkürler engin abi eline sağlık.takamam ben yapamam diye sakın düşünmeyin montaj klavuzu üründen önce pdf olarak tarafınıza geliyor gayet açık ve net olarak :eyv

Bende de 97 model laguna pioneer indash teyp almak istiyorum direksiyon kumanda uyumlu olan hakkında bir bilgi verebilirmisiniz birde pioneer kolon tavsiyesi kapı arka ve ön torpido için

Mailinize yazdım. Selamlar.
Bende de 97 model laguna pioneer indash teyp almak istiyorum direksiyon kumanda uyumlu olan hakkında bir bilgi verebilirmisiniz birde pioneer kolon tavsiyesi kapı arka ve ön torpido için

Geri