Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Merhaba aracım megane 2 pioneer x9650bt aldım yarın öbürgün elimde olur, direksiyonun altındaki mevcut kumandadan kontrol etmek istiyorum.

İyi günler, aparatınızı yaparım,sorun yok.Aracın model yılı nedir? Yanlız elinizi biraz çabuk tutmanızı rica edeceğim. 2 gün sonra bir süreliğine yurt dışına gideceğim. Selamlar.
Merhaba aracım megane 2 pioneer x9650bt aldım yarın öbürgün elimde olur, direksiyonun altındaki mevcut kumandadan kontrol etmek istiyorum.

herkese iyi formlar aynı sorundan bendede var clio teyip değişince direksiyon kumanda iptal saolsun engin ustam buna care olmuş yurtdışına çıkcakmış elinizi çabuk tutun
ben henüz teybe karar veremediğim için aparatı alamadım engin ustam gelene kadar karar veririsem inşallah aparatı yeni teybimde kullanıcam.
engin ustama burdan hayırlı yolculuklar diliyorum. Hayırlısıyla gidip gelsin

selamun aleyküm hayırlı yolculuklar olsun
aracım = 2003 laguna 2
teyb = pioneer DEH-1550UB direksiyon kumanda aparatı ayarlıyabilirsen sevinirim cevabını bekliyorum hayırlı günler

not: acelesi yok sıkıntıya sokmayalım seni

Son düzenleme:
Alayküm Selam,teşekkür ederim. Aracınızın Laguna2 ve cihazınızın Pioneer olduğunu cherno359@hotmail.com adresime yazarsanız size aynı zamanda PDF formatlı montaj kılavuzunu göndereyim. Selamlar.
selamun aleyküm hayırlı yolculuklar olsun
aracım = 2003 laguna 2
teyb = pioneer DEH-1550UB direksiyon kumanda aparatı ayarlıyabilirsen sevinirim cevabını bekliyorum hayırlı günler

Arkadaşlar, 15 günlüğüne yurt dışına gidiyorum. Bu süre içinde benimle cherno359@hotmail.com adresimden iletişime geçiniz. Fırsat buldukça mailime bakacağım. Selamlar.

8 ay olmuştur benim kenwood teyp ile sorunsuz çalışıyor hala ))

İyi günler, aparatınızı yaparım,sorun yok.Aracın model yılı nedir? Yanlız elinizi biraz çabuk tutmanızı rica edeceğim. 2 gün sonra bir süreliğine yurt dışına gideceğim. Selamlar.

Elim gerçekten çok ağır :) aracın modeli 2006 1.4 otantik meg 2

2004 clio araım var. Teyp olarakta Pıoneer DEH-X1650UB takılı aracımda. Haliyle direksiyon kumandamı kullanamıyorum. Aparattan bende almak istiyorum. [h=1][/h]

Geri