Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Merhaba. aracım clio 2 1.6 16 valf şuan üzerinde pioneer DEH-1500UB marka teyb var. yaptığınız apart uyumlu ise nasıl temin edebilirim.

saygılar,

@necetimoroy hotmail hesabınızdan cevapladım. Selamlar.

cl3 aracımın ekran ve tuşlarını aktif edebileceğim bir teyp varmıdır ? marka model önerebilirmisin ?

Sonradan takılan cihazlar universal olduğundan aracın bilgi ekranına bilgi gönderemezler. Çünkü bu cihazların ekran çıkış uçlar yoktur. Kumanda kolu için ise w-r girişi olan herhangi bir Pioneer,Sony,Kenwood,JVC,Alpine vs. olabilir. Örneğin Pioneer MVH-175ui alabilirsiniz. Selamlar.
cl3 aracımın ekran ve tuşlarını aktif edebileceğim bir teyp varmıdır ? marka model önerebilirmisin ?

anca montajını yapabildim gayet güzel çalışıyor teşekkürler
bir dişi soket ayarladım birdee kablo kesmeden halletmiş oldum işimi :)

Megane 1 2004 Expression Jvc Yada Pioneer İçin Direksiyon Aparatı Fiyatı Nedir Acaba Bilgiverirseniz Sevinirim

Birde Bursadayım Ben Ne Kadar Sürede Ulaşır Elime Tahmini Olarak

Murat Bey, aparat 50 TLdir. Aparatı 1 gün içinde gönderebilirim. Ancak öncelikle w-r girişi olan cihazınızı almalısınız. Marka kesinleştiğinde aparatı yaparım. Selamlar.
Megane 1 2004 Expression Jvc Yada Pioneer İçin Direksiyon Aparatı Fiyatı Nedir Acaba Bilgiverirseniz Sevinirim

Birde Bursadayım Ben Ne Kadar Sürede Ulaşır Elime Tahmini Olarak

Pioneer mvh-171UB bu teyipte kumanda çıkışı varmı?
Aracımda direksiyon kumandası yok (r19) Teyip uyumluysa kumanda alıp aparatla takmayı düşünüyorum.

Enes Bey, malesef cihazınızın w-r girişi yok. Cd çalarsız modellerde model numarasının son iki harfi "ui" olanlarda vardır,sizinki UB . Selamlar.
Pioneer mvh-171UB bu teyipte kumanda çıkışı varmı?
Aracımda direksiyon kumandası yok (r19) Teyip uyumluysa kumanda alıp aparatla takmayı düşünüyorum.

Geri