Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

@kolega35
üstad birçok yerde yazdım ÖM felan attım, belki rahatsız ediyorum ama (en azından bu bilgiyi veremem desen umudumu keserim), bu aparatı kendim yapmak istiyorum. (neden, çünki elimden bu işler gelir.) inan parasında pulunda değilim.
tek sorum var size, scenic 2 de direksiyonda bulunan butonların bağlı olduğu jakta tadilat yaparak mı (bu butonlar muhtemelen bir elk. karta giderek, tuner list olan teybe bağlı olan sarı sokete SERİ DATA olarak gidiyor.) butonlara ulaşıyorsunuz.
Saygıyla.

@kolega
üstad yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.

Merhabalar Benim corciyede (Corsa C) yapabilirmiyiz..? Double teyp var

Merhabalar hocam, ben izmir bornovada sarı megane coupe'me taktırmıstım size aparatı. 40 liraya. Clio aldım ve size tekrar işim düştü. ancak numaranız yok alabilirmiyim numaranızı?

Selamlar.. Kolega35 sizden ricam,Goldmaster teypler için aparatınız mevcutmu? Clio 3 Grandtour araç aldım teybini değiştirecem..

Cep numaram 554 302 25 74 tür. Selamlar.
Merhabalar hocam, ben izmir bornovada sarı megane coupe'me taktırmıstım size aparatı. 40 liraya. Clio aldım ve size tekrar işim düştü. ancak numaranız yok alabilirmiyim numaranızı?

Sayın Suspect, Goldmaster cihazda w-r girişi olmadığından kablo ile kontrol edilemez. Ama isterseniz aracınızın kumanda kolundan kontrol edilen bir uzaktan kumanda yapabilirim. Selamlar.
Selamlar.. Kolega35 sizden ricam,Goldmaster teypler için aparatınız mevcutmu? Clio 3 Grandtour araç aldım teybini değiştirecem..

yanıtınız için teşekkürler.. ben bununda bir aparatı olabileceğini umuyordum.. bununlar ilgili hali hazırda yapmış oldugunuz uzaktan kumandalı sistem için resim varsa ve bunun maliyet ile ilgili bilgilerinizi vereceğim maile iletirseniz sevinirim..

mustafa.parlak@msn.com

Geri