- Konuyu Başlatan
Ya SR100 alacaksınız ya da size aracınızın direksiyon kumanda kolundan kontrol edilen bir uzaktan kumanda yapacağım.Uzaktan kumanda göğüslüğün içinde teybin arkasında bir yerde kalır. Dışarıdan görünmez.Kumandadan ucunda ir led olan bir kablo çıkarırım. Bu kabloyu döşemenin altından görünmeyecek bir şekilde el freni civarına teybi görecek bir yere sabitlersiniz.Bu şekilde kontrolü sağlarsınız.
Ama şuna dikkat edin; bildiğim kadarıyla MVH-150UB modelinde uzaktan kumanda alıcısı da yok. MVH-171 modelinde uzaktan kumanda alıcısı var mı yok mu bilmiyorum. SR100 alın veya bana uzaktan kumanda yaptırın önemli değil, önce cihazınızı bir Pioneer uzaktan kumandası ile test edin. İnternette MVH-171UB modeli cihaz ile birlikte uzaktan kumanda satan satıcılar var. Eğer elinizde uzaktan kumandanız varsa deneyin.Sonra SR100 de elinizde patlamasın.
Selamlar.
Ama şuna dikkat edin; bildiğim kadarıyla MVH-150UB modelinde uzaktan kumanda alıcısı da yok. MVH-171 modelinde uzaktan kumanda alıcısı var mı yok mu bilmiyorum. SR100 alın veya bana uzaktan kumanda yaptırın önemli değil, önce cihazınızı bir Pioneer uzaktan kumandası ile test edin. İnternette MVH-171UB modeli cihaz ile birlikte uzaktan kumanda satan satıcılar var. Eğer elinizde uzaktan kumandanız varsa deneyin.Sonra SR100 de elinizde patlamasın.
Selamlar.
Eyvallah teşekkürler sr100 alıcaz mecburen o zaman
Son düzenleme: