Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

[h=1]Piranha Encore Q Type Indash Oto Teyp Bluetooth[/h] bu teyp uyumlumudur

İyi geceler,bu cihazın direksiyon kumandası desteği yoktur. Ancak şu yapılabilir:
Aracınızın direksiyon kumanda kolundan kontrol edilen yeni bir uzaktan kumanda yaparım. Bu uzaktan kumanda göğüslük içinde kalır. Ucunda IR led bulunan bir kablo döşemenin altından görünmeden el freni civarında teybi göreceği bir yere sabitlenir.Siz direksiyondan hangi tuşa basarsanız ilgili komut IR led aracılığıyla kablosuz olarak cihaza iletilir ve siz cihazınızı kontrol edersiniz. Selamlar.
Piranha Encore Q Type Indash Oto Teyp Bluetooth

bu teyp uyumlumudur

hocam yanıtladığınız için teşekkür ederim yalnız arabadan teybe gelenler dişi soket kaset çalarında erkek pim uçları yani alacağımız erkek soket olması lazım değilmi.
Birde üstadım sony alsak aparatı kargo içinde kaç liraya alacam nasıl ödeme yapacaz
Aparatı alacamda hangi teybi alacağıma karar vermedim benimki cd çalarlı olsun hangi modeli öneriyorsun bir de verecegin aparatta soketler hazırmı direk arabadan gelen dişi soketlere takabiliyormuyuz.
Sony CDX-G1053 R Cd-Mp3-Usb-Aux Oto Teyp
JVC KD-R466 ANDROİD USB-CD-MP3-AUX Oto Teyp
bu ikisinden hangisini önerirsin ve uyumlumudur

Son düzenleme:
Aparatta soket bulunmamaktadır.Direkt dişi soketlere takamazsınız.JVC KD-R466 modelinde w-r girişi yoktur. Selamlar.
Aparatı alacamda hangi teybi alacağıma karar vermedim benimki cd çalarlı olsun hangi modeli öneriyorsun bir de verecegin aparatta soketler hazırmı direk arabadan gelen dişi soketlere takabiliyormuyuz.
Sony CDX-G1053 R Cd-Mp3-Usb-Aux Oto Teyp
JVC KD-R466 ANDROİD USB-CD-MP3-AUX Oto Teyp
bu ikisinden hangisini önerirsin ve uyumlumudur

İyi günler, öncelikle şunu belirteyim. Satıcı cihazın DAB sistemine uyumlu olduğunu yazıyor. Ama Sony firmasının sitesinde ürünün Tuner özelliklerinde böyle bir şey yazmıyor. Bu modeli tercih etmenizin nedeni bu ise dikkatli olun.İkincisi cihazın USB girişi arka taraftadır. Bu cihaz ile birlikte USB uzatıcı kablo almanız gerekir.

Alacağım tüm soketlere link verin derken ne demek istediğinizi anlamadım. Zaten cihazla birlikte aracınızdaki iso soketlerin karşılığı geliyor.Selamlar.

İyi günler, öncelikle şunu belirteyim. Satıcı cihazın DAB sistemine uyumlu olduğunu yazıyor. Ama Sony firmasının sitesinde ürünün Tuner özelliklerinde böyle bir şey yazmıyor. Bu modeli tercih etmenizin nedeni bu ise dikkatli olun.İkincisi cihazın USB girişi arka taraftadır. Bu cihaz ile birlikte USB uzatıcı kablo almanız gerekir.

Alacağım tüm soketlere link verin derken ne demek istediğinizi anlamadım. Zaten cihazla birlikte aracınızdaki iso soketlerin karşılığı geliyor.Selamlar.
ilk önce verdiğin bilgilere teşekkür ederim Ozaman üstadım bana sidi çalarlı usbli marka fark etmez birde yeni sisteme uyumlu olsun radyola dijital olacak yani desteklesin sizce hangi modeli almalıyım yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Bu aşağıdakide arabadaki teyp benim arabadaki teybiin aynısı soket girişleri o yüzden hangi soketleri almalıyım demiştim.Şimdi bana sidi çalarlı bir teyp önerin zahmetlerinize çok teşekkür ediyorum yardım sever birisisiniz.

Son düzenleme:
Almanız gereken cihaz Sony CDX-DAB500U . Ama bilmem Türkiye'ye geldi mi. Selamlar.
ilk önce verdiğin bilgilere teşekkür ederim Ozaman üstadım bana sidi çalarlı usbli marka fark etmez birde yeni sisteme uyumlu olsun radyola dijital olacak yani desteklesin sizce hangi modeli almalıyım yardımlarınız için çok teşekkür ederim
Bu aşağıdakide arabadaki teyp bana sidi çalarlı bir teyp önerin

üstadım bu önerdiğiniz henüz piyasada yok şöyle 250 tl ye kadar sdi çalarlı w-r li bir model yokmu

Geri