Direksiyon kumanda kolunun aktif edilmesi

Sizin için DAB sistemine uyumlu ve Türkiye'de bulunan bie cihazı bulayım ve linkini ilave edeyim. Ancak bu türden bir cihazın fiyatı da yüksek olacaktır. Örneğin Pioneer DEH-P90DAB modeli Almanya'da 500 Euro'dur.Selamlar.
Teşekkür ederim yardımlarınız için benim için uygun ama biliyorsunuz 2017 de yeni radyo sistemi oluşacak o sisteme uygunmudur
sidi çalarlı usbli ve yeni radyo sistemine ugun olsun tabikide W-r li aparat için..

eğer bunlar varsa bu teybi alayım.Ayrıdan yeniden teşekkür ederim

Türkiye'deki firmalara baktım ama malesef DAB özellikli cihaz görünmüyor. Ben size bir kaç markanın ucuz model numaralarını yazayım. Yurtdışından gelecek olan tanıdıklarınız varsa getirtirsiniz.
Alpine CDE-196DAB , Kenwood KDC-DAB4557U , Pioneer DEH-4700DAB
Teşekkür ederim yardımlarınız için benim için uygun ama biliyorsunuz 2017 de yeni radyo sistemi oluşacak o sisteme uygunmudur
sidi çalarlı usbli ve yeni radyo sistemine ugun olsun tabikide W-r li aparat için..

eğer bunlar varsa bu teybi alayım.Ayrıdan yeniden teşekkür ederim

Bence uymuyor ama bence sıkıntı yapmanıza gerek yok. 2017'de DAB sistemine geçilse bile analog yayınların devam edeceğine inanıyorum. En kötü ihtimalle şu olur: Uydu alıcıları çıktıktan sonra çatı antenlerinin tamamı çöpe mi gitti? Tabi ki hayır. Belediyeler uydu alıcısı olmayanların televizyon izlemeye devam edebilmeleri için dijital yayını analog'a çevirip tekrar yayınlıyorlar.Bir başka örnek daha vermek istiyorum. Yıllar önce renkli tvler yeni çıkıyorken insanlara 20-30 yayın sistemine uygun renkli tvleri fahiş fiyatlarla sattılar. İnsanlar bu reklamlara aldanarak bu tv leri aldılar ama sonuçta tek yayın sistemi olan PAL 'e sahip tv sahipleri de 21 sistem tv alanlar da sadece1 tanesini kullandılar. Şu an DAB radyolar piyasada yeni olduğu için zaten pahalı satılıyorlar. Bence DAB olasa bile DEH-X1750UB yi alın derim. Selamlar.
http://www.atakantuning.com/Pioneer-DEH-X-1750-UB-CD-MP3-Calarli-USB-Girisli-Oto-Teyp,PR-1305.html

Üstad verdiğin linki tıkladım orada müşteri hizm.ile konuştum yeni radyo sistemine uyuyormu dedim uyuyor hayırlı olsun dedi ne yapayım siz daha iyi bilirsiniz.

Dediklerinde haklısın üstadım sağol varol o zaman bu ikisini inceleyin hangisi iyiyse alalım

PIONEER DEH-X1750UB

Pioneer DEH X2750Ui

ikisinden birini alayım ona göre aparat yapın birde hangi soketi alacağım alacağım teyp kutusundan soket çıkıyormu? saygılarımla kalınız cevabınızı bekleyeyim

Son düzenleme:
iki model arasında özellik olarak hiç bir fark yoktur. Hangisi ucuzsa onu alın.Önce teybiniz gelsin. Eğer teyp kablolarının ucunda dişiiso soket olmaz ise hem dişi iso soket hem de anten jakı (din to iso) alırsınız. Dişi iso soketi ile birlikte gelirse sadece anten jakı alırsınız.

Benim aparat w-r girişi olan tüm Pioneer'leri kontrol eder. Selamlar.
Dediklerinde haklısın üstadım sağol varol o zaman bu ikisini inceleyin hangisi iyiyse alalım

PIONEER DEH-X1750UB

Pioneer DEH X2750Ui

ikisinden birini alayım ona göre aparat yapın birde hangi soketi alacağım alacağım teyp kutusundan soket çıkıyormu? saygılarımla kalınız cevabınızı bekleyeyim

iki model arasında özellik olarak hiç bir fark yoktur. Hangisi ucuzsa onu alın.Önce teybiniz gelsin. Eğer teyp kablolarının ucunda dişiiso soket olmaz ise hem dişi iso soket hem de anten jakı (din to iso) alırsınız. Dişi iso soketi ile birlikte gelirse sadece anten jakı alırsınız.

Benim aparat w-r girişi olan tüm Pioneer'leri kontrol eder. Selamlar.
Üstadım bu ikisindede
w-r girişi varmıdır ona göre alıyorum

Geri