CLIO'ya Kısa Farlar İçin LED Ampül

10400 LM 6000K R4S uzun kısa led xenonlarım videosuda var ama onu nasıl yüklemeliyim bilemedim :)
dP6D7Q.jpg
[/URL][/IMG]
brOpBn.jpg
[/URL][/IMG]
8MG5zd.jpg
[/URL][/IMG]
1L9BE1.jpg
[/URL][/IMG]
Eg7Nm9.jpg
[/URL][/IMG]
Eg7NO9.jpg
[/URL][/IMG]

arkadaşlar aldıgınız sıteden link atarsanız bende incelemek isterim.

güle güle kullanın

hayırlı olsun iyi günlerde kullan
aliexpress'ten aldınız sanırım. link paylaşırmısınız?
Teşekkürler
10400 LM 6000K R4S uzun kısa led xenonlarım videosuda var ama onu nasıl yüklemeliyim bilemedim :)
dP6D7Q.jpg
[/URL][/IMG]
brOpBn.jpg
[/URL][/IMG]
8MG5zd.jpg
[/URL][/IMG]
1L9BE1.jpg
[/URL][/IMG]
Eg7Nm9.jpg
[/URL][/IMG]
Eg7NO9.jpg
[/URL][/IMG]

Tuv muayenesinde sorun cikiyor mu? Kanunen cikmamasi lazim da malum tuv elemenlari biraz durumlardan bihaber olabiliyor laf anlatilmiyor.ledi xeonla karistirabilirler.bu arada uzun far ayari ayri olarak yapiliyormu clio 4 lerde.

Tuv muayenesinde sorun cikiyor mu? Kanunen cikmamasi lazim da malum tuv elemenlari biraz durumlardan bihaber olabiliyor laf anlatilmiyor.ledi xeonla karistirabilirler.bu arada uzun far ayari ayri olarak yapiliyormu clio 4 lerde.

ben ledler de kesinlikle geçmiyor diye biliyorum. denediğimden değil ancak önceki aracımda muayeneye gitmeden önce xenonları söktürmeye gitmiştim. usta plaka aydınlatma lambalarını da değiştirmişti geçmez diye. led di onlar da...

Güle güle kullanın... sanırım bunlar fansız modellerden?

Ledler muayeneden geçiyor. Ancak far mercekli olmadığı için ciddi göz alıyor

Üç aracımda da led ile girdim, kango hariç diğerleri mercekli idi. Ve kusur yazılmadan geçtim.

Üç aracımda da led ile girdim, kango hariç diğerleri mercekli idi. Ve kusur yazılmadan geçtim.

Mercekli olduğu için yırtmışssınız... Mercekli olduğu için içinde LED olduğunu anlayamamışlardır. Ne yazık ki clio'ların farları projektör tipi olduğu için muayeneden kalır...

Geri