Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fluence Yeni Nesil LED Xenon Aydınlatma Uygulaması
kardeşim tam anlayamadım ben. Aracın fluence ama mercekli paketlerden sanırım. onların da uzunları sarı halogen yanıyor diye biliyorum. Ben uzunlara koydum zaten. Marka model yada resim koyabilirsen ben yada abilerimiz yardımcı olabilirler...
kardeşim tam anlayamadım ben. Aracın fluence ama mercekli paketlerden sanırım. onların da uzunları sarı halogen yanıyor diye biliyorum. Ben uzunlara koydum zaten. Marka model yada resim koyabilirsen ben yada abilerimiz yardımcı olabilirler...
Ben kısa farlarım içinde sipariş vermiştim ama far şapkası nedeniyle sığmadı ve uzunlara takabildik sadece. Aslında böyle daha iyi bile oldu. Düşünen arkadaşlar varsa elimde 1 set mevcuttur
Birkaç abimiz de aynı şeyi söyledi fakat şöyle izah ettim. Çektiğimiz kameraler profesyonel olmadığı için ve belirli kelvin noktalarını daha iyi çektikleri için böyle bi yanılgı mevcut. Dediğim gibi ışığı biraz yayıyor fakat aydınlatma gayet tatmin edici ve başarılı...
Gardesim fluence de sıgıyor. Ancak kablo nedeniyle kapak kapanmayınca kablo capı kadar kapagı ortadan delerek kablo yerlestırme ıslemını uyguladım. Herhangı bı sıkıntı yok