- Konuyu Başlatan
teşekkürler
Yardımcı olabildiysek ne mutlu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkürler
Yardımcı olabildiysek ne mutlu...
https://www.aliexpress.com/store/pr...b-With-Anti-Dazzling/1473227_32688165668.html
Bu cihazda cree led var daha kaliteli duruyor, $46 fiyatı. Boyutu çok az daha uzun bir bakar mısınız uydurabilir miyiz bizim kısalara acaba?
Benim ledler de geldi ve yaptım montajını, sanki bizim far yuvası için özel yapılmışlar gibi, bire bir uyuyor. Kancaları kapatmak çok zor oluyor tombul oldukları için ama sıkıca durdu sorun yok montajında, beyin de sığıyor. Isınma falan olmaz umarım, kablolar falan çok bitişik oldu. Aydınlatma öncekine göre çok arttı (Osram Nightbreaker Unlimited takılıydı), gece deneyemedim ama kapalı otoparka veya tünele girince farlar otomatik yanınca bu beyaz farlar kimden yanıyor diye 2 kez şaşırttı beni baya güzel oldu. Teşekkürler hocam ürün için tekrar.
Valla ledler ile soğutma fanını ayırmak aklıma gelmedi açıkcası, ittire kaktıra bir şekilde monte ettim problem yok şuan. Tümseklerden falan geçtiğimde araba sarsıldığında da çıkmazsa bir problem yok. Arada kontrol ederim, oynama varsa dediğiniz gibi sıkıca monte ederim.