CLIO'ya Kısa Farlar İçin LED Ampül

Xenon gibi cok parlamiyor ledler ayrica farin yapisindanmidir ne isik dagilmiyor.xenon da isik kaynagi cam tupun ortasinda yaniyor ve far tasinin her yanina yansiyip yere goğe vuruyor ama led de isik kaynagi duz bir cubugun on ve arkasinda oldugu icin far tasinin iki bolgesini vurup yansidigindan oyle her yere dagilmiyor.

evet ustam fansız modelden

Uzunlar için aldığım led ampullerin montajı ve aydınlatmasıyla ilgili bir video hazırladım. Umarım sizlere fikir olur arkadaşlar..

https://youtu.be/5eTTsX0kwMs

Uzunlar için aldığım led ampullerin montajı ve aydınlatmasıyla ilgili bir video hazırladım. Umarım sizlere fikir olur arkadaşlar..

https://youtu.be/5eTTsX0kwMs

Farlarin uzun kismi icin yukseklik ayari var mi? Ben bi farda 2 ayar yeri gorebildim bir yukseklik bir de sag sol ayari.galiba kisa ve uzun far taslari tek parca ayari da tek gibi.

güle güle kullanın

kısalarda iş görmüyor dimi?

Bu biraz kişiye göre değişiyor. Ben böyle yüksek lümenli ampullerin far merceksizse kısalarda karşıyı rahatsız ettiğini düşünüyorum. Aydınlatma konusunda da kısalarda kaliteli bi halojen çoğu şartta daha iyi gibi bence

Farlarin uzun kismi icin yukseklik ayari var mi? Ben bi farda 2 ayar yeri gorebildim bir yukseklik bir de sag sol ayari.galiba kisa ve uzun far taslari tek parca ayari da tek gibi.

Sadece kısalarda far ayarı mevcut bizim araçlarda.

Bu biraz kişiye göre değişiyor. Ben böyle yüksek lümenli ampullerin far merceksizse kısalarda karşıyı rahatsız ettiğini düşünüyorum. Aydınlatma konusunda da kısalarda kaliteli bi halojen çoğu şartta daha iyi gibi bence

Bu tarz led ampuller reflektörlü farlarda xenonlardan çok daha farklı prensibe göre çalışıyor. Bunu icat ederken h7 ampulün ışık noktasının hesabını yani ürünün fara oturduğu kısım ile ışık yaydığı noktanın uzunluğunu hesaplayıp halojen ile aynı tutmuşlar. Haliyle bu da ışığın kesit noktasının yerini bozmamış. Işık dağılımı gayet düzgün. Hatta halojene göre kat kat iyi. Dahsla önce hep xenon kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki benim ilk mesajımda bahsettiğim ürün çok farklı ve kesinlikle tavsiye ederim. Zira bu ürünü kullanırken hiç selektör yemedim ve ışık hizasına baktığımda önümdeki aracın bagaj hizasını da geçtiğini görmedim. Buna dikkat eden birisiyim. Dolayısıyla bu ürüne on yargıyla yaklasmamanizi size hatirlatmak isterim. Clionun halojen farları cok kötü. Bu ürün ile resmen dünyam aydınlandı.

Geri