Uygulamada Kullandığınız Ledleri nereden satın aldınız ?
Merhaba Led uygulamanızda kullanmış olduğunuz ledlerin satın alma linklerini paylaşmanız mümkün mü ?
Bu konu ile ilgili izlediğim videolarda Özellikle H1 Ledlerin fan kısmından dolayı far kapaklarını takmayan veya delik açanları gördüm,
Sizin uygulamınızda Far kapakları tam olarak kapandı mı ? Uzun zamandır bu konu ile ilgili araştırmalarımı sürdürmekteyim,
Montaj işleminden en ufak ayrıntısına kadar paylaşımların yetersiz olduğunu ve bunun püf noktasını bulduğumda ise paylaşacağımı belirtmek isterim.
Benim ledler de geldi ve yaptım montajını, sanki bizim far yuvası için özel yapılmışlar gibi, bire bir uyuyor. Kancaları kapatmak çok zor oluyor tombul oldukları için ama sıkıca durdu sorun yok montajında, beyin de sığıyor. Isınma falan olmaz umarım, kablolar falan çok bitişik oldu. Aydınlatma öncekine göre çok arttı (Osram Nightbreaker Unlimited takılıydı), gece deneyemedim ama kapalı otoparka veya tünele girince farlar otomatik yanınca bu beyaz farlar kimden yanıyor diye 2 kez şaşırttı beni baya güzel oldu. Teşekkürler hocam ürün için tekrar.
Merhaba Led uygulamanızda kullanmış olduğunuz ledlerin satın alma linklerini paylaşmanız mümkün mü ?
Bu konu ile ilgili izlediğim videolarda Özellikle H1 Ledlerin fan kısmından dolayı far kapaklarını takmayan veya delik açanları gördüm,
Sizin uygulamınızda Far kapakları tam olarak kapandı mı ? Uzun zamandır bu konu ile ilgili araştırmalarımı sürdürmekteyim,
Montaj işleminden en ufak ayrıntısına kadar paylaşımların yetersiz olduğunu ve bunun püf noktasını bulduğumda ise paylaşacağımı belirtmek isterim.