- Konuyu Başlatan
Arkadaşlar böyle birşeyin olması çok saçma bir durum olurdu tüm clio 4 lerin gösterge paneline dikkatli baktığınız zaman hiç yanarken görmediğimiz fakat gösterge panelinde bulunan tuş ışıkları var bunun nedeni şü anda türkiyede üretimi bulunmayan modellerinde gösterge tablosunun aynı olmasıdır yani araçta eco mod özelliği yok fakat tertibat var kapağı açtığınızdaki görmüş olduğunuz soket elektrik devresinni soketidir çünki gösterge tablosunda bu düğmenin ıkaz işiği var eko mod kelebeği yoksa sadece ışık olarak yandığını herhangi bir işlevi olmadığını düşünüyorum soket olması normal cünki fabrikasyon üretim olduğundan dolayı elektrik aksamı aynı ekstra eklenen özelliklerin birçoğu görsel veya ekstra bir apartat takılarak gerçekleştiriliyor. Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı neden fazla para verip ekonomik sürüş için icon vs. almayı düşünelim ?
Bu uygulamanın Touch Tce motorlarda işe yaradığını; inandırıcı olmasını isteyerek testlede kanıtlayıp, sonuçlarını paylaşmıştım ama okumamışsınız heralde, sırf ekonomik sürüş için icon almayı düşünüyorsanız yanlış yaparsınız iconlarda touchlara artı olarak birçok özellik var, eco modunu da bukadar abartmayın basit bir şeymiş çünkü, kullanılabilirliğide tartışılır uzun yolda bir denemek lazım...