Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Aracım 1.2 joy tusu aldım taktım ekranımda eco yazısı cıkmadı
bir arkadaş touch donanımlı 1.2 ye taktı ve yandı o ışık... Acaba joy donanımına hususmu? eğer sizde öyle bir özellik yoksa benimkinde varsa tuşu sizden satın alabilirim.

arkadaşlar ben araştırdım servislerinde pek bilgisi yok ama olmaz da demiyorlar 2-3 servisle görüştüm bazı özelliklerin alt yapısı olduğu halde bunu aktifleştirmek gerekebilirmiş şöyle bir örnek verdiler datcia da yol bilgisayarı fabrika çıkışında yokmuş ama servisler açıyorlarmış. Servisteki arkadaş arabanın gelmesi gerektiğini ve alt yapısının kontrol etmemizin gerektiğini söyledi ben haftaya pazartesi servise gireceğim 20 000 bakımı için arada baktıracağım olumlu olumsuz olarakta olsa buradan size bir dönüş yapacağım. :)
Sonuc nedir hocam ,? Bilgilendirme bekliyoruz

bir arkadaş touch donanımlı 1.2 ye taktı ve yandı o ışık... Acaba joy donanımına hususmu? eğer sizde öyle bir özellik yoksa benimkinde varsa tuşu sizden satın alabilirim.

Kim o 1.2 touchda deneyen

abi taktım arkadaşınkini söküp ışık yanıyo ama bi işe yarıyomu bilmem test edemedim vakit sıkıntısından...
Senin aracin 1.2 75 bg dimi ,? Sen bizzat kendi aracina takip denedin :? Ona gore kesinse siparis vericem.. Bosu bosuna 100 tl vermiyim :)

Bide tuşun isigi degil bastiginda konsol ekraninca eco yazisini gordun mu ,?

hocam eco ışığı yanıyor ama işlevi konusunda fikir sahibi değilim... test etmem lazım ki o tuştan biri takıp denesin veya benim tuş bulmam lazım:S

Geri