Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Eco mod elektrik tesisatı araçta mevcut gösterge panelindeki ışıga gidiyor fakat ekomod kelebeği aracın altında varmı ? soketteki kabloların bir kısmı gösterge paneline bir kısmının da beyin ve eko kelebeğine gitmesi gerekiyor kelebek yoksa fazla ümitlenmeyin derim ben :)

ArkadaÅŸlar normalde eko mod aracın gücünü %40 ve 50ye kadar azaltır.bunu en iyi eko mod u açtıktan sonra gaza sonuna kadar bastığınızda anlarsınız. ayrıca eko mod olsa dahi küçük motorlara zarar verdiÄŸi için koymamış olabilirler.bunları dikkate almanızı öneririm

Aracın gücünün %40 %50 azaltması mümkün değil İcon TCe'ler (90 BG) %50 demek 45 BG demek, 45 bg araba nasıl gider mümkünmü sizce, bunu tartışmaya gerek yok çalışıyor arkadaşlar bu zaten testle sabit kanıtlandı, bir tuşa basınca araba durduk yere %14 güç kaybetmez, gitsin olmaz diyen icon sahibi bir arkadaş teste soksun aynı değerleri bulur zaten, birde benzinli TCe motorlu araçlarda kelebek bulan varmı, tampondaki ölü kelebeklerden olmasın yanlız... :))

Ama 75 BG araçta denemeye gerek olmadığını düşünüyorum, hadi olsa bile araç 60-65 BG kullanılmaz boşuna masraf etmeye gerek yok bence, çok öle aman aman birşey değil araç kalkıp gitsin diye zaten yükleniyosun gaza aynı benzini yakıyor, şehir dışı belki iyi olabilir oda tartışılır... Sadece Eko sürüş için İCON alan arkadaşa sormak lazım işe yarıyormu acaba?

Ama 75 BG araçta denemeye gerek olmadığını düşünüyorum, hadi olsa bile araç 60-65 BG kullanılmaz boşuna masraf etmeye gerek yok bence, çok öle aman aman birşey değil araç kalkıp gitsin diye zaten yükleniyosun gaza aynı benzini yakıyor, şehir dışı belki iyi olabilir oda tartışılır... Sadece Eko sürüş için İCON alan arkadaşa sormak lazım işe yarıyormu acaba?

gayette işe yarıyor kardeşim çok memnunum aracımdan sende tak eco tuşunu takıl :)

benimde arka cam rezistansının kabloları kopuk olduğu halde cam rezistansı düğmeye basınca çalışıyor görüküyor göstergede.... ama çalışmıyor çünki arka camdaki buğulanmayı bezle silerek gideriyorum :) senin göstergede böyle bir lamba yanıyorsa buna benzer birşeydir..
bende bunu anlatmaya çalışıyorum bi düğme takılarak olsaydı gerek yok ki başka versiyon almaya :)

bende taktım eco yu tavsiye ederim :D

Geri