Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

hemen çine bir telefon eco tuş yapsınlar :)))

arkadaşlar ben araştırdım servislerinde pek bilgisi yok ama olmaz da demiyorlar 2-3 servisle görüştüm bazı özelliklerin alt yapısı olduğu halde bunu aktifleştirmek gerekebilirmiş şöyle bir örnek verdiler datcia da yol bilgisayarı fabrika çıkışında yokmuş ama servisler açıyorlarmış. Servisteki arkadaş arabanın gelmesi gerektiğini ve alt yapısının kontrol etmemizin gerektiğini söyledi ben haftaya pazartesi servise gireceğim 20 000 bakımı için arada baktıracağım olumlu olumsuz olarakta olsa buradan size bir dönüş yapacağım. :)

Ben eko tusunu temin edicem ve once dugmeyi takip denicem baktim kimse yok birde servisle gorusucem ama o dugmedeki renklerin yani mavi beyaz siyah kablo renkleri onlarsa sayet ecuya gidiyor yani araca bagli ama beyinden aktif etmek gerekirmi onu bilemem

arkadaşlar ben araştırdım servislerinde pek bilgisi yok ama olmaz da demiyorlar 2-3 servisle görüştüm bazı özelliklerin alt yapısı olduğu halde bunu aktifleştirmek gerekebilirmiş şöyle bir örnek verdiler datcia da yol bilgisayarı fabrika çıkışında yokmuş ama servisler açıyorlarmış. Servisteki arkadaş arabanın gelmesi gerektiğini ve alt yapısının kontrol etmemizin gerektiğini söyledi ben haftaya pazartesi servise gireceğim 20 000 bakımı için arada baktıracağım olumlu olumsuz olarakta olsa buradan size bir dönüş yapacağım. :)
aynı kişiyi bulupta sormamız komik oldu:) oluyo abi sen bana güven... önemli olan o tuşu temin etmek... eğer bilgisayardan aktif etme muhabbeti varsa kurbanda çözeriz:))

Beyinleri standarttır bence.
Eco tuşu olanlarda basmadığı zaman normal kullanıyor sizde bastığınızda kısıyor kendini işte oraya normal tuşta koyarsınız bence ama sırıtır

3 fişli Bas bırak buton bulursanız o bile işe yarar bence,orjinal düğme olmasa da devre tamamlandığı zaman sistem çalışır...

aynen kardeş :D

Arkadaşlar böyle birşeyin olması çok saçma bir durum olurdu tüm clio 4 lerin gösterge paneline dikkatli baktığınız zaman hiç yanarken görmediğimiz fakat gösterge panelinde bulunan tuş ışıkları var bunun nedeni şü anda türkiyede üretimi bulunmayan modellerinde gösterge tablosunun aynı olmasıdır yani araçta eco mod özelliği yok fakat tertibat var kapağı açtığınızdaki görmüş olduğunuz soket elektrik devresinni soketidir çünki gösterge tablosunda bu düğmenin ıkaz işiği var eko mod kelebeği yoksa sadece ışık olarak yandığını herhangi bir işlevi olmadığını düşünüyorum soket olması normal cünki fabrikasyon üretim olduğundan dolayı elektrik aksamı aynı ekstra eklenen özelliklerin birçoğu görsel veya ekstra bir apartat takılarak gerçekleştiriliyor. Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı neden fazla para verip ekonomik sürüş için icon vs. almayı düşünelim ?

Arkadaşlar böyle birşeyin olması çok saçma bir durum olurdu tüm clio 4 lerin gösterge paneline dikkatli baktığınız zaman hiç yanarken görmediğimiz fakat gösterge panelinde bulunan tuş ışıkları var bunun nedeni şü anda türkiyede üretimi bulunmayan modellerinde gösterge tablosunun aynı olmasıdır yani araçta eco mod özelliği yok fakat tertibat var kapağı açtığınızdaki görmüş olduğunuz soket elektrik devresinni soketidir çünki gösterge tablosunda bu düğmenin ıkaz işiği var eko mod kelebeği yoksa sadece ışık olarak yandığını herhangi bir işlevi olmadığını düşünüyorum soket olması normal cünki fabrikasyon üretim olduğundan dolayı elektrik aksamı aynı ekstra eklenen özelliklerin birçoğu görsel veya ekstra bir apartat takılarak gerçekleştiriliyor. Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı neden fazla para verip ekonomik sürüş için icon vs. almayı düşünelim ?

0.9 touch versiyonda eco yok gorunuyor fakat sokete tus takildiginda aktif hale geldi .. 1.2 versiyonlards hic yok gosteiyor fakat elektrik tesisati var .. S&s yok tesisatida yok arka park sensoru yok tesisatida yok .. Eco mode yok gozukuyor ama tesisat var beyine kadar gidiyor ne iş :)

arkadaşlar böyle birşeyin olması çok saçma bir durum olurdu tüm clio 4 lerin gösterge paneline dikkatli baktığınız zaman hiç yanarken görmediğimiz fakat gösterge panelinde bulunan tuş ışıkları var bunun nedeni şü anda türkiyede üretimi bulunmayan modellerinde gösterge tablosunun aynı olmasıdır yani araçta eco mod özelliği yok fakat tertibat var kapağı açtığınızdaki görmüş olduğunuz soket elektrik devresinni soketidir çünki gösterge tablosunda bu düğmenin ıkaz işiği var eko mod kelebeği yoksa sadece ışık olarak yandığını herhangi bir işlevi olmadığını düşünüyorum soket olması normal cünki fabrikasyon üretim olduğundan dolayı elektrik aksamı aynı ekstra eklenen özelliklerin birçoğu görsel veya ekstra bir apartat takılarak gerçekleştiriliyor. Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı neden fazla para verip ekonomik sürüş için icon vs. Almayı düşünelim ?

bende opel astara var ve bazi özellikler yer olarak hazir sadece eksik parcayi alip takiyorsun cc gibi yagmur sensörü gibi aklima gelen bular bu neden olmasin

Geri