hemen çine bir telefon eco tuş yapsınlar ))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı kişiyi bulupta sormamız komik oldu oluyo abi sen bana güven... önemli olan o tuşu temin etmek... eğer bilgisayardan aktif etme muhabbeti varsa kurbanda çözeriz)arkadaşlar ben araştırdım servislerinde pek bilgisi yok ama olmaz da demiyorlar 2-3 servisle görüştüm bazı özelliklerin alt yapısı olduğu halde bunu aktifleştirmek gerekebilirmiş şöyle bir örnek verdiler datcia da yol bilgisayarı fabrika çıkışında yokmuş ama servisler açıyorlarmış. Servisteki arkadaş arabanın gelmesi gerektiğini ve alt yapısının kontrol etmemizin gerektiğini söyledi ben haftaya pazartesi servise gireceğim 20 000 bakımı için arada baktıracağım olumlu olumsuz olarakta olsa buradan size bir dönüş yapacağım.
Arkadaşlar böyle birşeyin olması çok saçma bir durum olurdu tüm clio 4 lerin gösterge paneline dikkatli baktığınız zaman hiç yanarken görmediğimiz fakat gösterge panelinde bulunan tuş ışıkları var bunun nedeni şü anda türkiyede üretimi bulunmayan modellerinde gösterge tablosunun aynı olmasıdır yani araçta eco mod özelliği yok fakat tertibat var kapağı açtığınızdaki görmüş olduğunuz soket elektrik devresinni soketidir çünki gösterge tablosunda bu düğmenin ıkaz işiği var eko mod kelebeği yoksa sadece ışık olarak yandığını herhangi bir işlevi olmadığını düşünüyorum soket olması normal cünki fabrikasyon üretim olduğundan dolayı elektrik aksamı aynı ekstra eklenen özelliklerin birçoğu görsel veya ekstra bir apartat takılarak gerçekleştiriliyor. Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı neden fazla para verip ekonomik sürüş için icon vs. almayı düşünelim ?
arkadaşlar böyle birşeyin olması çok saçma bir durum olurdu tüm clio 4 lerin gösterge paneline dikkatli baktığınız zaman hiç yanarken görmediğimiz fakat gösterge panelinde bulunan tuş ışıkları var bunun nedeni şü anda türkiyede üretimi bulunmayan modellerinde gösterge tablosunun aynı olmasıdır yani araçta eco mod özelliği yok fakat tertibat var kapağı açtığınızdaki görmüş olduğunuz soket elektrik devresinni soketidir çünki gösterge tablosunda bu düğmenin ıkaz işiği var eko mod kelebeği yoksa sadece ışık olarak yandığını herhangi bir işlevi olmadığını düşünüyorum soket olması normal cünki fabrikasyon üretim olduğundan dolayı elektrik aksamı aynı ekstra eklenen özelliklerin birçoğu görsel veya ekstra bir apartat takılarak gerçekleştiriliyor. Eğer böyle bir durum söz konusu olsaydı neden fazla para verip ekonomik sürüş için icon vs. Almayı düşünelim ?