ilginç bi durum şayet işe yarıyosa bende çok gülerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlarım sizlere daha da umutlanmanızı sağlayacak bir bilgi paylaşmak isterim. Çok sevdiğimiz yıllardır tüm renault arabalarımıza bakımlarını yapan bir servis şefi (cottec oluyor sanırım) abime telefonla bu durumu sordum. Aracımı da onun aracılığıyla satın aldım. kendisi der ki: " aracındaki o plastiğin altında hazır soket bulunmaktadır. o soketin kablolarını takip edersende bir motorda kelebeğe gittiğini oradanda beyinden beslendiğini göreceksin. Bu eco tuşu 'YAZILIMSAL' olarak aracın torkunu düzenlemekte ve ufak bir kayıpla beslemenin azalması sonucu tüketimide aşağı çekmektedir. Diyeceğim şudur ki o dediğin tuşu uğra takalım dediğin gibi çalışır bunuda göstergenden takip edersin. Lakin ben önermem motorunun güzel beslenmesinin sağlık açısından daha iyi olacağını öneriyorum." yinede deneme yapalım her motor türünde sonuçlarına göre onaylanır. o tuştan bulur bulmaz deneme yapacağım.
Vallaha bilemiyorum hocam takipteyim ben konuyu Ayrıca o düğmeden almamızda epey sorun olacaktır. Şimdi servise gidip sorsam yok öyle bişey milletin uydurması diyecek biliyorum. Adamların bile haberi yoktur bence Arkadaş deneme yanılma yoluyla bulmuş helal olsun
Dogru iconda bile yok ama satis politikasi olma olasiligi yuksek , tekirdagda bi tce lazim banaBirde isteyen bir arkadaşa hafta sonu müsait olunduğu takdirde denemesi konusunda yardımcı olabilirim. Ama TCe dışındaki motorlarda ben ECO yok diye biliyorum, çünkü iconlarında bile yok malum on dolu model. Olan varsa bizi bilgilendirsin, belki yanlış biliyoruzdur olsa icona koyarlardı.