Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Sorun şu ki bu yüzden araca herhangi bir zarar vermeyelim. Sonuçta bu arabaların beyni var. Farklı bir işlem sonucu eco modu yapalım derken daha sonuçlarla karşılaşmayalım :)

Sorun şu ki bu yüzden araca herhangi bir zarar vermeyelim. Sonuçta bu arabaların beyni var. Farklı bir işlem sonucu eco modu yapalım derken daha sonuçlarla karşılaşmayalım :)

Hiç sanmam sonuçta beyin onay vermese o ışık yanmaz direk ışığı bağlamamışlardır ya

Vallaha bilemiyorum hocam takipteyim ben konuyu :) Ayrıca o düğmeden almamızda epey sorun olacaktır. Şimdi servise gidip sorsam yok öyle bişey milletin uydurması diyecek biliyorum. Adamların bile haberi yoktur bence :) Arkadaş deneme yanılma yoluyla bulmuş helal olsun

İsik yanarsa aktif oldu ve kullanabiliriz dmektir

Benim anlamadigim sey madem 1.2 versiyonda eko yok nden soketi ve kablosu cekili .?

Benim anlamadigim sey madem 1.2 versiyonda eko yok nden soketi ve kablosu cekili .?

Hocam bir de siz deneyin belki sizdede vardır :) Bakarsınız reno bunu bizler bulacakmıyız bulamayacakmıyız diye koymuştur :D Ödül bile alabilirsiniz :)

S&s ve park sensor yuvalarinida acicam eger onlar bos ise sadece eko modda kablo tesisati cekili ise iyice heyecan basar beni :))

Bu eco tusunu netten siparis verebilecegimiz bir cikmaci varmi

Eco tusu isine girmek lazim :) cok para yapicak bu olay dogrulanirsa :))

Arkadaslar az once guvendigim bi oto elektrikcisine gosterdim soket yerini soktu ve 3 tane kablo oldugunu dugme takarak denemekde daha fayda oldugunu risksiz oldugunu soyledi ..

Geri