Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Dyno ya sokuyoruz ama esp yakiyo test yapamiyoruz nasil yapmamiz lazim bi yardim edin arkadaslar

Hayırlı, uğurlu olsun... Elinize, emeğinize sağlık...

Peki Touch ve Joylardaki manuel arka camları da otomatiğe döndüremez miyiz sizce? Eco-mod tuşu gibi, gerekli tesisatı(düğmeydi, ıvır dı- zıvır dı, vb..) sağladıktan sonra tabii...

Hayırlı, uğurlu olsun... Elinize, emeğinize sağlık...

Peki Touch ve Joylardaki manuel arka camları da otomatiğe döndüremez miyiz sizce? Eco-mod tuşu gibi, gerekli tesisatı(düğmeydi, ıvır dı- zıvır dı, vb..) sağladıktan sonra tabii...
Tesekkur ederim hocam, arka cam
otomatigi yapilabilir ama cam kaldirma modulu falan hepsi degismesi gerekliymis , baya bi is yani :)

selam herkeze joy versiyonlar eco mod nasıl active edecek bilgisi olan ekranda yanmıyor bizde yazılım nereden attrıcağız

selam herkeze joy versiyonlar eco mod nasıl active edecek bilgisi olan ekranda yanmıyor bizde yazılım nereden attrıcağız

Valla hocam onu hic bilmiyorum .. O konu hakkindada joy versiyon sahipleri detayli bi calisma yapicak :) sonuclar burda paylasilir

Olaya bak ya :) valla komedi,bu tuş işi patlar gider :D

Ben,eger arac satilmazsa en kisa zamanda patlatirim o tusu...:D

Eco mod olmayan modele bu işlemlerin yapılması acaba aracı garanti dışı bırakır mı? aklıma takıldı:soru

Var olmayan birseyi var etmedik ki :) olan birseyi orjinal parca ile aktif ettik :) beyine motora herhangi bir uniteye mudahaledede bulunmadik , kapagi soktuk yerine tusunu taktik :)

Var olmayan birseyi var etmedik ki :) olan birseyi orjinal parca ile aktif ettik :) beyine motora herhangi bir uniteye mudahaledede bulunmadik , kapagi soktuk yerine tusunu taktik :)
:) Hiç olmazsa servise giderken eco düğmesini çıkartıp bos kapağı takarız olur biter

Geri