Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Tesekkur ederim hocam, arka cam
otomatigi yapilabilir ama cam kaldirma modulu falan hepsi degismesi gerekliymis , baya bi is yani :)

Dyno ya sokuyoruz ama esp yakiyo test yapamiyoruz nasil yapmamiz lazim bi yardim edin arkadaslar

Araç normal olarak iki teker döner vaziyette, iki teker durağan olunca arıza ışığı yaktı, testçi arkadaş arıza ışıklarını yakınca aracı kandıracağız felan filan diye birşeyler sayıkladı ama tabi ben ne yaptığını tam olarak bilmiyorum, arıza ışıkları aracı sürmeye başladığımdan itibaren bir saat içinde söndü.. Yolum düşerse ben sorarım ne yaptığını...

Şu cam otomatiği, yağmur sensörü, far sensörü ve katlanır ayna yapılmayacak şeyler değil arkadaşlar ama değermi bir düşünmek lazım, aracın orijinal tesisatı üzerinde oynama yapmak bana pek mantıklı gelmedi, hele birde garantiyi bozarak, yoksa maliyeti (çıkmacıdan alıp yapmak için) pek bir şey tutmaz, araç garanti kapsamı dışına çıkınca belki düşünülebilir...

Kanit 2:d

paylaşayım istedim...

abi eklenti arızası giderilmemiş gerçekten çalışıyor ve kçk gaz yapsam bile anlık tüketim 11l ye kadar çıkıyor max:D

ben demiştm sana :) anlık yakıt ecosuz gibi 20lere fırlamıyor diye :) biraz baygın oluyo araba ama şehiriçinde zaten seriliğe gerek yok eco iyidir iyi .. hep açık bnde :)

ben demiştm sana :) anlık yakıt ecosuz gibi 20lere fırlamıyor diye :) biraz baygın oluyo araba ama şehiriçinde zaten seriliğe gerek yok eco iyidir iyi .. hep açık bnde :)
aynen 2-3 haftadır 7.2 idi ortalama tüketim 1-2 günde 7.1 e indi:D ama şimdiki sornda şu bu tuş aracı garanti kapsamından çıkarırmı? 10 gün sonra ilk bakımına girecek sökmelimiyim? söksemde bilgisayara düşermi?

Valla benimde geldi ilk bakim haftaya gidicem tuşu söküp gidicem nolur nolmaz :))

15 kasim 2012 cikisli .. 31 ekimde almistim 15 gun bekledim , tekirdagin 2.cliosu :))

Geri