Hayırlı uğurlu olsun touchlarda calısıyor joylarda ekranda yanmıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi gözün aydın peki işlev? düşüş varmı performansta? yani hakkaten eco moda geçtimi bendede yanmıştı bu ışık ama süremedimArkadaslar eco aktif oldu 1.2 touch ..
abi senin tuşunu aldığın rakamdan alabilirim eğer kullanamayacaksan...Hayırlı uÄŸurlu olsun touchlarda calısıyor joylarda ekranda yanmıyor
abi gözün aydın peki işlev? düşüş varmı performansta? yani hakkaten eco moda geçtimi bendede yanmıştı bu ışık ama süremedim
Valla bende daha surus testi yapamadim . 6 da işten cikicam hemen denicem[/QUOTE
eve girer girmez yaz abi bende o saatte çıkıyorum yolda dolmuşlarla kapışmaya hazır ol
Calısmadı zaten bende calısmayan tusu napım uyarsa rakam sana satabılırımabi senin tuşunu aldığın rakamdan alabilirim eğer kullanamayacaksan...
bravo abi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim teste sokalım aracını kesin kanıt orada çıkacaktırEvet arkadaşlar bunu ayrı bi konu olarak açma gereği duyuyorum.. Uzun süredir forumda sık takip edilen eco mod olayını 1.2 touch aracımda çalışıp çalışmayacağını denemek için 10 gündür kazalı araba arayışı içerisindeydim. dün nihayet bir araç buldm ve tuşu kargolattım. Bugn iş yerime ulaşan tuşu hiç vakit kaybetmeden soketine taktım ve tuşa bastığımda ekrandaki ECO yazısını gördüm. içimi dahada bi heyecan kapladı çünkü saat 6 da işten paydos ediyorum..
En nihayet işten paydos ettim ve eco modu denemek için yola çıktım.. Daha önce eko mod hiç kullanmadığım için şu şekilde açıklayım.. Eco açık iken ışıklardan kalkıyorum 2.vitese alıyorum ve aracı sanki birşey tutuyor.. 3. vitese geçiyorum ve araç devirlenmek istemiyor zor devirleniyor tam bu esnada ekoyu kapatıyorum ve araç devirlenmeye başlıyor... Yani bana göre eko mod çalışıyor. Tekirdağdada dyno testi warsa eger sokucam.. Ama ben iddaa ediyorum bu eko mod 1.2 touch versiyonda çalışıyor arkadaşlar