Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Hayırlı uğurlu olsun touchlarda calısıyor joylarda ekranda yanmıyor

Arkadaslar eco aktif oldu 1.2 touch ..
t88t1.jpg
abi gözün aydın peki işlev? düşüş varmı performansta? yani hakkaten eco moda geçtimi bendede yanmıştı bu ışık ama süremedim:)

abi gözün aydın peki işlev? düşüş varmı performansta? yani hakkaten eco moda geçtimi bendede yanmıştı bu ışık ama süremedim:)

Valla bende daha surus testi yapamadim . 6 da işten cikicam hemen denicem

Clio 4 1.2 touch ECO MOD

Evet arkadaşlar bunu ayrı bi konu olarak açma gereği duyuyorum.. Uzun süredir forumda sık takip edilen eco mod olayını 1.2 touch aracımda çalışıp çalışmayacağını denemek için 10 gündür kazalı araba arayışı içerisindeydim. dün nihayet bir araç buldm ve tuşu kargolattım. Bugn iş yerime ulaşan tuşu hiç vakit kaybetmeden soketine taktım ve tuşa bastığımda ekrandaki ECO yazısını gördüm. içimi dahada bi heyecan kapladı çünkü saat 6 da işten paydos ediyorum..

En nihayet işten paydos ettim ve eco modu denemek için yola çıktım.. Daha önce eko mod hiç kullanmadığım için şu şekilde açıklayım.. Eco açık iken ışıklardan kalkıyorum 2.vitese alıyorum ve aracı sanki birşey tutuyor.. 3. vitese geçiyorum ve araç devirlenmek istemiyor zor devirleniyor tam bu esnada ekoyu kapatıyorum ve araç devirlenmeye başlıyor... Yani bana göre eko mod çalışıyor. Tekirdağdada dyno testi warsa eger sokucam.. Ama ben iddaa ediyorum bu eko mod 1.2 touch versiyonda çalışıyor arkadaşlar :eyv

Evet arkadaşlar bunu ayrı bi konu olarak açma gereği duyuyorum.. Uzun süredir forumda sık takip edilen eco mod olayını 1.2 touch aracımda çalışıp çalışmayacağını denemek için 10 gündür kazalı araba arayışı içerisindeydim. dün nihayet bir araç buldm ve tuşu kargolattım. Bugn iş yerime ulaşan tuşu hiç vakit kaybetmeden soketine taktım ve tuşa bastığımda ekrandaki ECO yazısını gördüm. içimi dahada bi heyecan kapladı çünkü saat 6 da işten paydos ediyorum..

En nihayet işten paydos ettim ve eco modu denemek için yola çıktım.. Daha önce eko mod hiç kullanmadığım için şu şekilde açıklayım.. Eco açık iken ışıklardan kalkıyorum 2.vitese alıyorum ve aracı sanki birşey tutuyor.. 3. vitese geçiyorum ve araç devirlenmek istemiyor zor devirleniyor tam bu esnada ekoyu kapatıyorum ve araç devirlenmeye başlıyor... Yani bana göre eko mod çalışıyor. Tekirdağdada dyno testi warsa eger sokucam.. Ama ben iddaa ediyorum bu eko mod 1.2 touch versiyonda çalışıyor arkadaşlar :eyv
bravo abi hayırlı uğurlu olsun çok sevindim teste sokalım aracını kesin kanıt orada çıkacaktır:bravo:eyv

Teste sokmaya gerek bile yok cunku gaza yukleniyosun az dvirlenior araba ecodan ciktiin anda araba deliriyo

Arkadaşlar az önce 80 km kadar eco mod denemesi yaptım.. artık çalıştığını kesin ve net olarak söyleyebilirim.

1.) Yukarıdaki yazımda belirttiğim gibi ECO açık iken arabanın devirlenmesi nazlı ve yavaş .. ECO yu kapadığınız anda zıpkın gibi oluyor.
2.)Eco kapalı bayır yukarı ama dik bayırdan bahsediyorum , tırmanırken anlık 18-20 arası gezerken ECO açıkken 11-12 arası geziyor.. defalarca kapatıp açarak denedim. Tecrübe ile sabittir.
3.)90 km/h cruise control açık iken düz ve stabil yolda 4.2-4.8 arası değişen yol bilgisayarı 3.5-4.2 arasında seyretti.

Şimdi 1.2 TOUCH ve ICON versiyonlarda ECOYU kanıtlamış olduk. Sıra geldi başka bir tezime.!
icon versiyonda olan kendinden yanan farlar acaba touch versiyonda modül olarak mevcutta fabrikadan çıkarken far kolu AUTO modsuz olarakmı çıkıyor. :) Kazalı bir arabadan auto far kolu alıp denesek eğer buda çalışırsa çok çok uygun fiyatlarda araçlarımıza mükemmel özellikler eklememiz hiçte zor olmayacak gibi gözüküyor :)

Tekrardan 1.2 kullanıcılarına hayırlı ve uğurlu olsun arkadaşlar..

Geri