Clio 4 Touch ta olmayan ECO Mod

Eco tuşunu siparis verdim yarin kismetse bende olacak .. 1.2 touch aracimda hemen denemesini yapicam , ekrandaki ecoyu gordugum anda araci guc testine sokucam yada giderken ecoya bastigim
anda aractaki guc dususunu anlayabilirim gibime geliyor tabi calisirsa :)

Siz tuşu ne kadara aldınız ? Bu arada güç testine sokarsanız daha net bir sonuç alabilirsiniz. 6-7 BG lik bir düşüş olacağından anlamak biraz güç olabilir.

Arcım 1.2 joy bende taktım eco tusunu fakat ekranda yanmadı sızınde aracınız joy sanırım baska bırsey uyguladınızmı tusu taktıktan sonra

Aracım touch. Tuşu taktıktan sonra başka birşey uyglamadım.

bu gün aracımı bir servise bıraktım ve oradaki servis uzmanına sordum bu tuşu taksak çalışır mı diye olmaz dediler şaka gibi bir uzman ulur dedi bir uzman olmaz dedi alıp denemek farz oldu:))

Tuş gelmis kargoda , ogleden sonra is yerime birakicak aracta burada hemen deniyecem , herhangi bi sıkıntı olursada artik elektriksel birsey ararim yol yardimi gelip alirlar :)

Tuş gelmis kargoda , ogleden sonra is yerime birakicak aracta burada hemen deniyecem , herhangi bi sıkıntı olursada artik elektriksel birsey ararim yol yardimi gelip alirlar :)
olmaz abi bişey tak tuşu bas gaza:) bizlede paylaş durumu

Arkadaslar eco aktif oldu 1.2 touch ..
t88t1.jpg

Geri