son update 2.1.0 dır saygılarımla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
son update 2.1.0 dır saygılarımla
güncelleme ücretli mi acaba abi @KuBiiLaY
3 ay sonra güncelleme paralı falan dediler de ondan sordum abi bizim 3 ayı geçti çünkü. bi de r nav da bi problem var bizim sanki de bakalım servis bi sıkıntı oldugunda getir dedi onu takip ediyorum
abi 2.0.9 a yükseltirken elektrik kesilmemesi gerekiyormus galiba cihazın ben bilmediğim için bu durumu bi ara elektrik kesti r nav sürüm güncel görünüyor ama geçen yedek almaya calısırken dondu kaldı cihaz en son akü kutup basını söküp taktım servis de ki abiyi aradım saolsun o da biraz kullan bi donma sıkıntı falan olursa getir bakalım dedi daha önce 1 kişinin daha basına gelmiş bu durum r nav değişmiş onun ama benim çalısıo gibi su anda bakalım gittiği yere kadar .
servisin haberi var abim zaten belki sıkıntı vardır belki de yoktur son sürüm biraz sıkıntılı dedi bana bir problem oldugu an gel hallederiz dedi eğer bi daha donma yaparsa gideceğim zaten mecburen. işte söylemedi ki kimse arabayı calıstır diye ah reno ah.Anladım halbuki güncelleme sırasında aracı çalıştırmış olsaydın böyle saçma bir durum ile karşılaşmıyacaktın.
Ben derimki bence sen zaman kaybetme ve servise gidip problemini anlat ilgilensinler r nav ile bugun çalışır yarın çalışmaz sıkıntı yaşama kardeşim..