Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

Şu an henüz araca inmedim kayıtları nasıl görüyoruz bilmiyorum ama bu sayfa içeriğinde sanırım paylaşılan parmaz ileri vardı sanırım onu diyorsun flashta varmı yokmu bilmiyorum kontrol eder bilgi veririm sende o esnada sayfa içerğini bir araştır sanırım vardı Kardeşim
abi senin r nav ı en son sürüme güncelledin mi aklıma şey geldi eğer yapmadıysan ya da yaptıysan senin cihazın kayıtlarının bir kopyasını bana verebilir misin bi deneme yapayım belki işe yarar cihazda.

Şu an henüz araca inmedim kayıtları nasıl görüyoruz bilmiyorum ama bu sayfa içeriğinde sanırım paylaşılan parmaz ileri vardı sanırım onu diyorsun flashta varmı yokmu bilmiyorum kontrol eder bilgi veririm sende o esnada sayfa içerğini bir araştır sanırım vardı Kardeşim
abi flasha yedek alıyorsun ya güncelleme için daha sonra flash ı tak pc ye içinde görünüyor sync falan filan diye yazıyordu kayıtlar sanırım. su anda flashında var mı bi bakabilir misin su anki sürüm varsa o da olur.

abi bi kopya buldum ama işe yarar mı sence reno ya da mail attım .@KuBiiLaY

Yarıyor kardeşim yaradığını okumuştum dene bir olmaz ise bendeki partı winrar ile sıkıştırır mail ile gönderirim.

renault mail atman mantıklı olmuş iyi yaptın
abi bi kopya buldum ama işe yarar mı sence reno ya da mail attım .@KuBiiLaY

Yarıyor kardeşim yaradığını okumuştum dene bir olmaz ise bendeki partı winrar ile sıkıştırır mail ile gönderirim.

renault mail atman mantıklı olmuş iyi yaptın
abi senin part ı bulabildin mi şu anda peki? çalısıyorsun anladıgım kadarıyla. su anda onu da yollama sansın var mı acaba flash da var ise.

O konu için müsait değilim kardeşim :(

Ama sana haber veririm konuyu takip eder ol..
abi senin part ı bulabildin mi şu anda peki? çalısıyorsun anladıgım kadarıyla. su anda onu da yollama sansın var mı acaba flash da var ise.

R-Nav Sistem güncellemesini yaptım değerli dostlar eski sürüm 2.1.0 yeni sürüm 2.0.1

Birkaç fotoğraf ile gösteriyim..

Son düzenleme:
arkadaşlar mp4 destekliyormu bu aracın teyp sistemi bilgi verirseniz sevinirim.

elektronikten hiç anlamadığım için sanırım böyle bir güncellemeye cesaret edemem, ondan sonra harita göstermesini beklerken, yemek tarifi felan vermeye başlar :)

R-Nav Sistem güncellemesini yaptım değerli dostlar eski sürüm 2.1.0 yeni sürüm 2.0.1

Birkaç fotoğraf ile gösteriyim..

kubilay hocam bende en son sürümü 2.1.0 dedim diye hatırlıyorum :/ yanlış mı dedim

Geri