Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

kubilay abimden 2.1.0 ın dosyaların aldım yarın deneyecem araçta işe yararsa burdan yazarım 2.0.9 da sorun yaşayan parmak izi alamayan arkadaslar için bilgilendirme olur en azından.

kubilay abimden 2.1.0 ın dosyaların aldım yarın deneyecem araçta işe yararsa burdan yazarım 2.0.9 da sorun yaşayan parmak izi alamayan arkadaslar için bilgilendirme olur en azından.
Arkadaşım bence sen servise götür arabanı bende bu problem vardı cihazdan günceleme için bilgi almaya çalıştıgım zaman cihaz kilitleniyor du servis başka bir arabadan günceleme yapmaya çaıltı ama başarılı olamadılar ve fransadan yeni cihaz istendi 2 hafta kadar önce bilgin olsun (2.0.9 buna update yapmaya çalışırken cihaz kilitlendi)

servise gitmek şart diyorsunuz yani? [MENTION=16205]xnail[/MENTION]

sart degil gokhan zorunlusun kendini harab ettin bu konuda sana tavsiyem hemen yetkili servise git sorununu cozsunler
abi babama anlatamam işte derdimi servis uzak bize biraz da ondan ugrasıyorum böyle.

beyler allah rızası için şu 2.1.0 ın güncelleme dosyalarını paylaşabilir misiniz benim de 2.0.9 ve parmak izi alırken kitleniyor yalvarıyorum biri ardım etsin ya

2.0.9 cihazımı kolaylıkla 2.1.0 a güncelledim. bir fark var mı yok mu daha çözemedim gerçi :)

2.0.9 parmak izi vermiyor bende de ve servis yolu gözüktü muhtemelen bize.

arkadaşlar selam, aşağıdaki sitede şu şekilde yazıyor.
https://renault.naviextras.com/shop/portal/chooseDevice?live.ui.locale.code=tr
"Güncelleme işlemi sırasında sorun oluşursa lütfen aşağıdaki dosyayı indirin. Sıkıştırılmış dosyayı kopyalayın ve USB belleğinizin kök dizinine açın, daha sonra USB belleğinizi cihazınıza takın. Güncelleme işlemi başlayacaktır."

belki parmak izi alırken kitlenen cihazlar için çözümdür.

Merhaba Arkadaşlar, " R-NAV da parmak izi alamayan ve donma sorunu yaşayanlar için beklenen düzeltme. :)" 149 Mb lık iki dosyayı siteden indirdikden sonra formatlanmış USB ye kaydedin. R-NAV a taktığınız anda güncellemeyi alıyor. 2.1.0 a yükseliyor. Bilahare parmak izi alıp ( Donma vs olumsuzluklar olmadan) siteden 2012 haritasını güncelleyip tekrar aracınıza yükleyebilirsiniz. Bendeki donma ve parmak izi alamama sorunu bu şekilde düzeldi.
https://renault.naviextras.com/shop/portal/chooseDevice?live.ui.locale.code=tr

Geri