Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

Bende de kitlenme oluyordu parmak izi alırken. Ertuğrul Bey'in verdiği linkteki dosyaları attım usb'ye. Şimdi sistem versiyonu 2.1.0. oldu. Birazdan parmak izi alıp harita güncellemelerini de yapacağım. Takılma olmayacak inşallah.

2.1.0. güncellemesi ve sonrasında parmak izi aldığımda herhangi bir kitlenme olmadı. Fakat harita güncellemesi yaparken flash belleği araca taktığımda radyodaki ses gitti ve kaldı öyle. Herhalde dedim yine kitlendi :D ama birşey yapmadım öyle bekledim. Aşağı yukarı 20 saniye sonra ekrana güncelleme ekranı geldi bi ohhh çektim :D şimdi 2012 haritası yüklü. Tek sorun, navigasyondaki kayıtlı yerlerin hepsi silinmiş ve ayarlar sıfırlanmış. Ve de renault navi sitesinde bir de ücretsiz dünya haritası ile dacia renault servisleri haritası veriyor. Onları yükleyen var mı?

Evet arkadaşlar 2.1.0 güncellemesini yaptıktan sonra 2012.Q2 haritasını da yüklerken sıkıntı çıkmadı. Şuan tam güncellenmiş halde sorunsuz kullanabiliyorum R-nav'ı. Takılma sorunu cihazdan değil yazılımdan kaynaklıymış demek ki.

Evet arkadaşlar 2.1.0 güncellemesini yaptıktan sonra 2012.Q2 haritasını da yüklerken sıkıntı çıkmadı. Şuan tam güncellenmiş halde sorunsuz kullanabiliyorum R-nav'ı. Takılma sorunu cihazdan değil yazılımdan kaynaklıymış demek ki.
bi de arka camlarımız manuel olmasaydı iyiydi :)

Allah neşenizi bozmasın arkadaşlar :eyv
Benim rnav güncellemeden önce en ufak takılma yapmıyordu. Güncellemeden sonra hızı düştü biraz birde ilk açıldığında 5-10 sn takılı kalıyor. Sonra normal çalışıyor.

bırak dağınık kalsın isyanımız olsun! :) ezikleme boşver :)
herşeye rağmen seviyorum clio 4 ümü. kırmızı çıtası olsun kırmızı direksiyonu olsun seviyorum allah hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin araçlarımızı.

2.1.0. güncellemesi ve sonrasında parmak izi aldığımda herhangi bir kitlenme olmadı. Fakat harita güncellemesi yaparken flash belleği araca taktığımda radyodaki ses gitti ve kaldı öyle. Herhalde dedim yine kitlendi :D ama birşey yapmadım öyle bekledim. Aşağı yukarı 20 saniye sonra ekrana güncelleme ekranı geldi bi ohhh çektim :D şimdi 2012 haritası yüklü. Tek sorun, navigasyondaki kayıtlı yerlerin hepsi silinmiş ve ayarlar sıfırlanmış. Ve de renault navi sitesinde bir de ücretsiz dünya haritası ile dacia renault servisleri haritası veriyor. Onları yükleyen var mı?

walla kafayı yiyeceğim 2.1.0 e yükselttim ama lenet seyi ama parmak izimidir nedir o alamıyorum onu bir türlü..
R-nav görmüyor bit türlü flash belleği
haritalar kısmında seçeneklere basınca "güncellme sekmesi" kapat butonu ile çıkıyor..bekliyrum bekliyorum birsey olmuyor bende kapata basıyorum

yardımcı olabilcek biri var mıı

Geri