Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

walla kafayı yiyeceğim 2.1.0 e yükselttim ama lenet seyi ama parmak izimidir nedir o alamıyorum onu bir türlü..
R-nav görmüyor bit türlü flash belleği
haritalar kısmında seçeneklere basınca "güncellme sekmesi" kapat butonu ile çıkıyor..bekliyrum bekliyorum birsey olmuyor bende kapata basıyorum
haritalarda güncelleme sekmesine tıkladıgınız da herhangi bi tepki vermedi mi cihaz? peki donma falan yapıyor mu ?

walla kafayı yiyeceğim 2.1.0 e yükselttim ama lenet seyi ama parmak izimidir nedir o alamıyorum onu bir türlü..
R-nav görmüyor bit türlü flash belleği
haritalar kısmında seçeneklere basınca "güncellme sekmesi" kapat butonu ile çıkıyor..bekliyrum bekliyorum birsey olmuyor bende kapata basıyorum

Merhaba arkadaşım.

videosunun 41. saniyesine dikkatli bak.
Güncelleme sayfasına gelince tekrar kapat butonunun üstündeki güncelleme yazısını tıkla. O zaman parmak izi alırsın.

Yeni bir navigasyon ve harita Güncellemesi daha çıktı Değerli dostlar bilginiz olsun..

Az önce Son güncellemeyide Başarı ile Tamamladım..
:eyv

Yeni bir navigasyon ve harita Güncellemesi daha çıktı Değerli dostlar bilginiz olsun..

kubilay abi harita mı sistem mi hangisi çıktı ? gidip bende bakayım bi olmazsa.

Harita ve Navigasyon Kardeşim.. :eyv
=gokhan3505;712275]kubilay abi harita mı sistem mi hangisi çıktı ? gidip bende bakayım bi olmazsa.

benimki görmedi abi güncellemeyi demekki paralıya geçtik artık :D

Son düzenleme:

Geri