Clio 4 media navigasyon güncellemesi nasıl yapılır ?

yeni konu açmak istemedim de 2013 model clio 1.5 icon aldım navigasyon yada haritaya tıkladıgımda kabul ediyorum butonu pasif. aracı servise getirdim cihaza felan bagladılar sorunu bulamadılar. cuma gunu aracı bırakmanız gerekiyor dediler bu sorunla karşılaşan varmıdır acaba?

Birçok kez navigasyon kullandım sadece bir kere kabul ediyorum kısmı pasif durumdaydı. Ne olduğunu anlamadım, ana menüye geri dönüp tekrar navigasyona girdiğimde bu sefer aktif oldu buton. Bu olay dışında başka da böyle bir sorun yapmadı.

Birçok kez navigasyon kullandım sadece bir kere kabul ediyorum kısmı pasif durumdaydı. Ne olduğunu anlamadım, ana menüye geri dönüp tekrar navigasyona girdiğimde bu sefer aktif oldu buton. Bu olay dışında başka da böyle bir sorun yapmadı.

ben aldıgımdan beri pasif. teslimatta salladılar yarın bı servıse bırakacam bakalım artık

Öncelikle merhabalar yaklaşık 2 ay önce aracı aldım. Az önce R nav güncellemesi yaptım. Sayfayı baştan sona okudum.

Şimdi ben önce araçtan parmak izi aldım. Sonra PCde programı çalıştırıp profil oluşturdum. Güncellemeleri USbye yükledim. Araca USB belleği takıp orada da yükledim. Buraya kadar videoda anlatılanlar. Hepsi başarıyla gerçekleşti.

Size sorum ben bundan başka bir şey yapacak mıyım? Bazı arkadaşlar güncellemeden sonra tekrar parmak izi almışlar. Hatta anladığım kadarıyla harita yüklemişler. Ben doğru mu anlamışım. Ben şimdi bir kere daha parmak izi alıp birşeyler daha mı yükleyeceğim. Ayrıntılı bir arkadaş anlatabilir mi?

Teşekkür eder saygılar sunarım.

Güncelledikten sonra parmak izi alan bazı arkadaşların sistemde donmalar olmuş. Bilginize.

bu saat itibariyle az önce 3.bilmem kaç güncellemesini yükledim korkulacak gibi bişey değil aracı aralıkda almışdım
az önce son kontrolde yeni harita güncellemesini de buldu 50 küsür mb onuda indiriyorum
güncelledikden sonra parmak izi aldım
donma olmuyor aksine hızlandı gibi geldi
biraz yeni içerikler eklenmiş menüye
yükleyecek arkadaşlara uyarım yazılım yaparken imleç dolup cihaz açılıp kapanıyo korkmayın ve usb yi sakın çıkarmayın dibine kadar yüklesin 3 kere yeni uygulamaları yükledi
şu an haritayı yükleyeceğim bilgilendiririm

son durum nedir arkadaşlar güncelleme bilgileri hakkında ?

ilk açılışta sistem açılıyor gibi bi yazı çıkıyor onun haricinde bi sıkıntı yok şu an en son sürüm yüklü

hangi versiyonlar güncel ?

az önce bende yükledim arkadaşlar sürüm 3.0.5

Son güncellemeyi bende yaptım haritada elbette değişiklik olucaktır lakin sistemde değil

Geri